上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  152.9k

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 01:19 PM 發表

我好神秘咩... 好多野都俾你地睇晒喇,haha~~:smile_40:

我幾多歲...?廿幾喇,未到三十既...
其實我唔係大膽,大膽就出埋見樣既相喇... 我貪得意唧...
我enjoy sex,又鍾意同人分享下
以前我有寫blog ...
唔!我都好明白你的感受呀!始終平時返工都唔可以俾人知太多自己的私生活。正如好多男人表面斯斯文文,返工著得好斯文,但唔一定係好男人,一樣會出去玩,識其他女仔。

但我比你好少少啦。因為父母都唔係太理會我,返工的同事都後生D,有時都會一齊討論SEX的問題呀!但始終好多嘢都唔可以俾人知囉。(起碼我都唔想我的朋友知我有SP,唔想佢哋覺得我太隨便呀!)

其實每個人都有權選擇自己要行的路,但做女仔始終要保護自己。小心玩得太激會引到D色狼呀!

引用:
原帖由 有食唔食 於 2008-2-7 17:20 發表

有條鹹濕仔搞OFFICE妹妹呀!!!
:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我又要排隊:smile_34:

妹妹:新年快樂,祝妹妹今年有更多開心性事:smile_38:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 01:19 PM 發表

我好神秘咩... 好多野都俾你地睇晒喇,haha~~:smile_40:

我幾多歲...?廿幾喇,未到三十既...
其實我唔係大膽,大膽就出埋見樣既相喇... 我貪得意唧...
我enjoy sex,又鍾意同人分享下
以前我有寫blog ...
了解了你一部分的背景..好開心..
希望以後你可以繼續跟大家分享下....另外幾個...你是怎樣的...
我想很多人都很有興趣去了解你的經歷..你的故事

網友們,恭喜發財!新年快樂!
祝你地鼠年性生活美滿愉快!出入平安!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-8 01:10 AM 發表
今日去完拜年?

YO

係度要同阿office妹妹講聲心想事成、萬事如意、新一年賺多啲!

睇完p.36,我有啲經歷都幾相似...........

細個時候講大話星期六要返學補課,跟著一轉身跑去後樓梯做超人,係書包入面拎啲去街衫出黎即刻換,仲要換褲換波鞋,幾分鐘後變身完成就飛奔落樓下巴士站出街wet。試過有一次係後樓梯換緊衫時,有個阿嬸經過,我背住佢,佢望一望就走咗去,依家諗番起都覺得好鬼搞野。

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-8 01:10 AM 發表
祝新一年出多d post..
多d精彩故事.
:smile_40: :smile_40:

引用:
冇得出入平安...慘:smile_27:
祝你長post長有!!永遠都咁靚!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆