上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

会長: (大蘇!吾好乱講外父D嘢)

小李: 老謝, 聽晚跑完馬去邊處滑.
老謝: 咁就要睇大導杜同七頭有嘜表示, 收到大董葉啲料, 話佢同郷會去馬, 重叫鴻星海鮮老闆老鍾訂定幾圍.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-2 05:55 PM 發表 查看引用來源

好少同主件衫吾同!
係唔同主, 係老友, 一個係乘勝追擊馬主(即胡肥老主顧), 一個係阿姆利則馬主.

老葉: 你哋唔好以為大董就唔會去馬, 係錢黎架! 有誰不愛. 不過明日係佛誕, 同EASY蘭教撞期, 即亞拉都幾危.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-2 06:54 PM 發表 查看引用來源
小李: 老謝, 聽晚跑完馬去邊處滑.
老謝: 咁就要睇大導杜同七頭有嘜表示, 收到大董葉啲料, 話佢同郷會去馬, 重叫鴻星海鮮老闆老鍾訂定幾圍.
白肉今次系有飛!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-2 06:57 PM 發表 查看引用來源

係唔同主, 係老友, 一個係乘勝追擊馬主(即胡肥老主顧), 一個係阿姆利則馬主.
我系話馬主葛兩隻吾同衫、風陵渡同乘勝追撃

又一个吾明、新威虫有咁多飛!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-2 07:47 PM 發表 查看引用來源

我系話馬主葛兩隻吾同衫、風陵渡同乘勝追撃

梗係唔同綵衣, 因馬主以前全部幾隻馬都係肥胡養, 肥胡下台, 件綵衣梗係要變.

華哥: 大哥唔洗啤住我, 唔係有我華步隊, 你會有今日的成就, 可以滿載而來, 又可以起條菜, 又可以聰明伸到直, 重有好到數唔晒......., 你好行啦你!

附件

老羊、你心中咁善、揼吾少$啦、得返6.6!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆