上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

引用:
原帖由 2等天使 於 2008-7-2 04:05 PM 發表

問下你包皮會唔會影響去廁所?
同埋你反到邊個位會痛?
不過點都好我建議你去割會好d了
因為自己反諗你會好怕痛, 反而割左就會習慣左龜頭露出黎

JJ時長時短係好正常~不過好睇體質
有d扯左同無扯一樣~有d就會大 ...
其實我 jj 有 d 奇怪, 包皮右邊冇事, 但當我嘗試反既時候, 隱約見帶包皮左邊有條類似韌帶既野痴住龜頭, 想大力小小反塊皮果個位就痛到飛起:smile_42:

回覆 592# 的帖子

唔知要幾錢, 我只可以support 幾千, 上網見過仁安要過萬

又唔知點開口講

回覆 594# 的帖子

一般4千-5千 冇得走雞

引用:
原帖由 baobaobao 於 2008-7-2 05:36 PM 發表
唔知要幾錢, 我只可以support 幾千, 上網見過仁安要過萬

又唔知點開口講
我去私家醫生(黃醫生),check完第二日割得(可以即日割,不過我想準備下先).全套包割包覆診$4500-4700. 起碼要休息一星期. 手工好好.聽講呢度好多兄弟都搵佢. 有興趣可pm我.呢度唔比得資料.

我想問養和割一次要幾錢?

引用:
原帖由 aucy 於 2008-7-2 04:56 PM 發表

其實我 jj 有 d 奇怪, 包皮右邊冇事, 但當我嘗試反既時候, 隱約見帶包皮左邊有條類似韌帶既野痴住龜頭, 想大力小小反塊皮果個位就痛到飛起:smile_42:
試下由右至左反~到痛果個位停, 見到半個頭以上都ok

diokwok, thanks for your pm, 但九龍吾太方便我呢, 尤其割完去覆診添~~~
有無港島區私家醫生介紹呢? 可否 pm 我, thanks~~~~~~~

引用:
原帖由 ES000001 於 2008-7-5 08:14 AM 發表
diokwok, thanks for your pm, 但九龍吾太方便我呢, 尤其割完去覆診添~~~
有無港島區私家醫生介紹呢? 可否 pm 我, thanks~~~~~~~
港島區又唔係太清楚喎.你試下去醫療網(泌尿外科). 睇下邊個就腳.

引用:
原帖由 ES000001 於 2008-7-5 08:14 AM 發表
港島區又唔係太清楚喎.你試下去醫療網(泌尿外科). 睇下邊個就腳.

diokwok, 我無得pm 你, 因為我的account不可以pm人
可以send 資料去我email 嗎?

[email protected]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆