上一頁下一頁
發新話題

akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

收藏  |  訂閱
732  220.3k

引用:
原帖由 阿苦榮 於 2019-11-21 22:03 發表 查看引用來源

我一定唔會捨得抽出黎
大大力中出算
寧願等你之後唔方便時先顏射
係,仲要等條J軟哂自己出返嚟

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-21 02:32 PM 發表 查看引用來源

試過啦~呢啲小兒科來
綁住佢,之後係佢面前係甘引佢,吾比佢入,又含與吾含,吹熱空氣條J道

好一個 晨操

唉。。有口話人無口話自己。。。
尋日終於倒下。返到屋企,即刻沖左個熱水涼,
食左2粒藥,就趴左係床訓。。
老公因為做gym而夜返來,返到來10點幾多啲。
見我已經上左床訓,甘梗係知道我有事。。
仲即刻問我使吾使陪我去睇醫生,我話吾使。
甘夜吾好出去,我作感冒,頭痛喉嚨痛咳鼻水少少燒者。
佢就即刻話我啦~話我甘都係小事??
然後佢問我食左晚飯未,我答未。
佢本身想煮個米粉比我食,
不過最後都係落左街買左碗白粥比我食完再啪2粒必理痛。。
然後我就一覺不醒啦~
今朝早都係老公嗌醒我,嗌我吾好返工,
佢都諗住攞日假陪我睇醫生。
我就嗌吾使,嗌佢返工,今晚早啲返來,都係買粥比我食。。
然後我就訓到岩岩🙈🙈
成身出汗,口渴,飲啖水,再去沖左個涼。
而家又再攬住張被攤係床。。
感覺好返啲,但仲有咳喉嚨痛。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-22 03:20 PM 發表 查看引用來源
...
好好休息唔好搞野喇

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-22 03:20 PM 發表 查看引用來源
...
好好休息下

Icon 張相 都 好好J

病到咁,仲剝衫影相,等哥哥呵返……

引用:
...
好想有一次等kitty無反抗能力既時候....

好返未……?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆