上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  42.0k

引用:
原帖由 degree06 於 2019-9-13 11:04 AM 發表 查看引用來源

cat姐做咩咁早起身呀:smile_40:
你又咁早出現?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-12 07:43 PM 發表 查看引用來源

佢唔俾我好過,我都唔會俾佢好過
早晨,算啦,其實我已經原諒左妳.
可能妳仲好享受,但我真係唔想去記起妳既不是.
Mic兄既公開,佢呢個舉動都帶俾左我啟示,咁我都唔客氣,我亦都想講出黎,我都被人私有化左了.
係過去既呢段日子,係,好多人都pm我,但我揀左佢.
人好得意,你無事無幹,又唔會有大感覺,早幾個月,小弟心臟出左D問題,佢就好關懷備至,令我好感動.
佢陪我去做運動,又同我一齊去上堂,學外語,上體能課,黎緊我地仲考紅酒牌添.
唔使擔心,我反覆檢查,心臟原來唔單止無問題,做體能測試時,醫生講我比同實際年齡後生好多好多,真係虛驚一場.
今次去星馬,我無買野俾佢.個傻瓜問,我會唔會忘記佢架,所以再去北海道時,我買左條毛巾仔俾佢,而家天氣熱啊,怕佢大汗,佢好開心,我同佢講,有效期20年.佢就講,聽住先,20日後係點都無人知.咁又係,人生有個肯陪我呢條傻佬同知我鐘意睇蜘蛛俠既人,我會好珍惜.

妳都小心身體,照顧好家庭吧.
過去既人唔重要,妳又有了新情人,同新情人好好相處吧.
既然過去既我滿足唔到妳令妳覺得被冷落,妳而家又有了新情人,就好好保重囉.
如果妳仲有心結還是放唔低,希望聽我講聲對不起,那就對不起囉~~~~我是沒問題的.

各位,係,我被私有化了,對方係一個令我覺得要珍惜佢寵佢既人,而佢亦都好尊重我肯遷就我.
所以希望各位
~~中秋節快樂~~

咁.......我仲會唔會上黎吹水?唔.......我無特別意思,但我想講佢對自己好有自信,亦知只要佢有足夠吸引,我根本同幾多人傾都會返去佢身邊.
佢有不下於Kat師妹對異性既要求,
不下於Coco師妹既上圍,
不下於灰灰既長腿,
不下於寶寶既牙尖咀利,
不下於Hipocat師妹既鬼馬,
不下於Giveupme師妹既白滑,
*漏了,不下於sasa令我覺有挑戰性,*佢係邊個??有機會放閃再同大家分享吧??

牛奶仔敬上..........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-13 11:07 AM 發表 查看引用來源

Mic兄既公開,佢呢個舉動都帶俾左我啟示,咁我都唔客氣,我亦都想講出黎,我都被人私有化左了.
人好得意,你無事無幹,又唔會有大感覺,早幾個月,小弟心臟出左D問題,佢就好關懷備至,令我好感動.
佢陪我去做運動,又同我一齊去上堂,學外語,上體能課,黎緊我 ...
恭喜恭喜。。搵到個志趣相投。。好難得。。請好好珍惜。。中秋節快樂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-13 11:07 AM 發表 查看引用來源

佢陪我去做運動,又同我一齊去上堂,學外語,上體能課,黎緊我 ...
嘩!龍師兄呢個係大絕黎架啊!
有齊咁多優點!私有化都係好正路!

等你放閃呀!最近外圍氣氛有幾不濟先得架!

仲有,其實我唔鬼馬,我仲好正經架😝😝只不過我係被保護到長唔大既低能女人!

上引版都係希望開心,大家上黎吹下水咋!輕輕鬆鬆過一日就好!

大家中秋節快樂🎑

引用:

恭喜!但女..神要繼續出Post
想學下野

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-13 11:14 AM 發表 查看引用來源

恭喜恭喜。。搵到個志趣相投。。好難得。。請好好珍惜。。中秋節快樂
師兄,大家咁話,中秋節快樂.

~~
引用:
原帖由 hipocat 於 2019-9-13 11:26 AM 發表 查看引用來源

嘩!龍師兄呢個係大絕黎架啊!
有齊咁多優點!私有化都係好正路!

等你放閃呀!最近外圍氣氛有幾不濟先得架!

仲有,其實我唔鬼馬,我仲好正經架😝😝只不過我係被保護到長唔大既低能女人!

上引版都係希望開心,大家上黎吹下水咋!輕輕鬆鬆過一日就好!

大家中秋節快樂🎑 ...
係,而家講,可能係我私有化左佢.
中秋節快樂~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-9-13 11:31 AM 發表 查看引用來源

恭喜!但女..神要繼續出Post
想學下野
sure,今篇,會講我點由牛奶仔變成.......................

中秋節快樂:smile_30::smile_30:

感情事合則來不合則去,呢種關係你要預左開開心心迎接,但好有機會傷心離開.
家中另一半係你人生行落去選擇,情人呢種關係只能講係生命中甜品,當最後唔可以當飯食,只能點綴平淡生活.
經營呢種關係要有心理準備

引用:

剩係讚師姐們…
啲師兄會唔會藍瘦,香菇架?😆😆

師兄師姐們,中秋節快樂~😗😗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆