上一頁下一頁
發新話題

App 識SP 會令自己性解放 (updated#81,#236,#330,#524)

收藏  |  訂閱
598  50.4k

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-20 03:29 PM 發表 查看引用來源

其實玩得交友app大家目的係咩都好清楚所以其實真係好易會遇到😛100%real haha
D女仔好似唔係咁諗 ;(

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-13 02:56 PM 發表 查看引用來源
大概10年前已經係引版流連,果陣既post真係好高汁而且真係好旺👍🏻👍🏻(果陣office妹妹好紅,唔知依家呢到仲有無果期既巴打絲打呢?)
我都仲同呢個版既師兄有過交流,不過大家都無co ...
師姐睇到我硬晒,想妳幫我含同內射妳:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-13 02:56 PM 發表 查看引用來源
大概10年前已經係引版流連,果陣既post真係好高汁而且真係好旺👍🏻👍🏻(果陣office妹妹好紅,唔知依家呢到仲有無果期既巴打絲打呢?)
師姐睇到我硬晒,想妳幫我含同內射妳:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-13 03:12 PM 發表 查看引用來源

果陣office妹妹同另一個sis紅盡成個引版架,佢地啲post高汁到暈☺我係女仔都覺得正
連女生看完都沖動, 真是好

數數下 我都入左黎睇左11年
一開始齋做cd rom都好正喔
引板係個學習既好地方 lol

引用:
原帖由 discuss_pp 於 2017-11-22 04:41 PM 發表 查看引用來源

想拎返公司玩添呀🤤🤤🤤
新買的蛋蛋是 Remote, 可以 藍牙 control 嗎?? 那你拿回公司玩, 記著要穿裙..:smile_39:

我都玩過APP 難搵

妳呢咁好d sp邊度搵?
就黎餓死既人睇到妳呢篇野真係好眼紅...

引用:
以前我識OFFICE妹妹..有埋佢電話...有同佢玩MSN~~
因為某的野佢轉左電話搬埋屋..
但佢同佢果陣時個男友結埋婚...
過返左正常既生活~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆