上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.6k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-16 03:17 PM 發表 查看引用來源

包唔會尷尬, 今日收工去買呢個入門野, 可以慢慢揀岩粗幼大細先比錢, 價錢經濟實惠, 玩完仲有得食, 仲可以美容添!:smile_o12:

http://www.livescience.com/images/i/000/ ...
:smile_03::smile_03::smile_03:
我聽日收工去買!!!!

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 03:17 PM 發表 查看引用來源

唔會囉:smile_o04:真係有排抹架 前世未做過咩:smile_o08:
傻B豬..次所沖涼前AR MA:smile_o01:男GE好D...隨時隨地

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-16 15:03 發表 查看引用來源
睇人使錢最開心:smile_o12:

經濟D就去全能既淘寶:smile_04:
不過如果負擔得起, 咪買貴少少囉, 話晒都係插入重要部位喎...
雖然貴一倍唔知係咪好一倍, 買個安心羅...:smile_39:
我相信一分錢.一分貨既道理..
係淘寶無限中伏的經驗..:smile_13:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-16 15:13 發表 查看引用來源

返工可以好有趣,如果公司有靚仔
可惜我活在神獸地獄
:smile_o14:點解我地份工D異性都係咁?...:smile_39:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-16 03:19 PM 發表 查看引用來源
傻B豬..次所沖涼前AR MA:smile_o01:男GE好D...隨時隨地
廁所我無安全感, 所以唔制

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-16 15:20 發表 查看引用來源

:smile_o14:點解我地份工D異性都係咁?...:smile_39:
我又是哦...
原來大家都有個共通點...:smile_30:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 03:20 PM 發表 查看引用來源

我淘親個D都可以
琴日到左D貨, 全部都好OK!:smile_04:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-16 03:20 PM 發表 查看引用來源

曾經有個俊男坐我隔離partition(雖然我同事唔認同佢靚仔,只可以納入高大行列),我已經好開心每日懷住少女心返工
可惜,世間好物不堅牢,彩雲易散琉璃脆
唉⋯

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 15:24 發表 查看引用來源
我淘親個D都可以
琴日到左D貨, 全部都好OK!:smile_04:
咩貨仔先..:smile_47:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 03:20 PM 發表 查看引用來源

好明顯你無做好功課先去淘!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆