上一頁下一頁
發新話題

d

收藏  |  訂閱
696  15.5k

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-6 12:35 AM 發表 查看引用來源
咪認左…本身已經係笑話同錯誤…追求?!都要講資格…可惜…我無…:smile_29:
我錯誤嘅出現,如果可以娛樂到人起碼叫有存在過…
定係已經睇唔順眼想 矯枉過正?
如果真係諗唔到就唔好迫自己
再多一D經歷你自自然然會搵到想要咩
放鬆D唔好咁負面啦~而家最緊要係去訓晚安

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-6 12:35 AM 發表 查看引用來源
咪認左…本身已經係笑話同錯誤…追求?!都要講資格…可惜…我無…:smile_29:
我錯誤�出現,如果可以娛樂到人起碼叫有存在過…
定係已經睇唔順眼想 矯枉過正?
認左要改先有用,如果唔係只會原地踏步,每個人都有資格,係你自己會唔會去爭取,如果每樣野都被動既話,咁又咩用,等同你要中六合彩,你都要行去馬會俾錢買先有機會中丫,個天唔會跌個結果俾你,只會係俾個機會你,睇你自己識唔識去把握,正如食女,都要自己去爭取,唔通餵埋你食咩,你娛樂到人,無錯係有存在過,乜你唔想做俾人娛樂果個咩,永遠都係做小丑?其他人點睇你有咩所謂,無需要矯枉過正,只係需要做返自己就可以

引用:
原帖由 josephts16 於 2016-10-6 12:33 AM 發表 查看引用來源

又要借阿甘果句:Life is like a box of chocolate.
我覺得順其自然就好,駛乜自尋煩惱。玩得開心就係自己想要的了
所以咪順其自然

引用:
原帖由 2010kenleung 於 2016-10-6 12:44 AM 發表 查看引用來源
仲未訓?
訓啦

夜貓訓得著咩?:smile_30:
引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-6 01:30 AM 發表 查看引用來源
訓啦

夜貓訓得著咩?:smile_30:
引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-6 01:30 AM 發表 查看引用來源
訓啦

引用:
原帖由 Lok0923 於 2016-10-6 12:51 AM 發表 查看引用來源

認左要改先有用,如果唔係只會原地踏步,每個人都有資格,係你自己會唔會去爭取,如果每樣野都被動既話,咁又咩用,等同你要中六合彩,你都要行去馬會俾錢買先有機會中丫,個天唔會跌個結果俾你,只會係俾個機會你 ...
爭取過努力過有時候唔work就係唔work.但唔係人人都可以 瀟灑轉身就走…做自己…但傷害到其他人,咁我情願一直做小丑娛樂大家

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-6 01:34 AM 發表 查看引用來源
爭取過努力過有時候唔work就係唔work.但唔係人人都可以 瀟灑轉身就走…做自己…但傷害到其他人,咁我情願一直做小丑娛樂大家
做小丑定做自己...妳講......

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-6 01:34 AM 發表 查看引用來源
做小丑定做自己...妳講......

楼主好偉大啊:smile_13:
引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆