上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.5k

引用:
原帖由 kennykenken 於 2016-8-24 11:44 PM 發表 查看引用來源
看您點黎之後有無時間見面,如果有的話,帶您周圍食野,反正我仲有好多假放
我未返黎,已經頭3日fullbooking
想訓晏d都唔得
返黎真係有排忙

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-25 12:21 PM 發表 查看引用來源
你Professor就講得岩啦~做得好事多~人會開心D~第日可能會有好事黎到你身上呢:smile_o13:
你幫人~人地會記住嫁嘛~:smile_o12:你個EX咁現實~對人都係咁既話~
第日遇到困難就唔好怪人點解唔無條件去幫佢呀~
哈哈~可能最近一直訓得唔好,今日唔多舒服,直接無返學
陣間要同同學出去食飯,聯誼下感情
我覺得現實無錯,但想要回報就幫之前開聲,當一場交易,唔好事後怨我

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-25 01:18 PM 發表 查看引用來源

我未返黎,已經頭3日fullbooking
想訓晏d都唔得
返黎真係有排忙
番黎就慢慢適應番香港既生活啦~咩都唔好諗~:smile_o13:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-25 01:22 PM 發表 查看引用來源

哈哈~可能最近一直訓得唔好,今日唔多舒服,直接無返學
陣間要同同學出去食飯,聯誼下感情
我覺得現實無錯,但想要回報就幫之前開聲,當一場交易,唔好事後怨我
聯誼下感情~GOOD~朋友係要見嫁嘛:smile_o12:←廣告台詞
我又唔係咁諗~對外人現實~對朋友~唔會太現實~
不過如果人地要求回報都無問題既~但自己唔會咁對人~

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-25 01:26 PM 發表 查看引用來源
番黎就慢慢適應番香港既生活啦~咩都唔好諗~:smile_o13:
我stay係香港既日子唔多,就算日日出街食飯都未必可以滿足各方需求,所以幾乎係熟既先知我返,唔熟既可能我臨走先知

咁要緊貼d啦(^_-)
引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-25 01:48 PM 發表 查看引用來源

我stay係香港既日子唔多,就算日日出街食飯都未必可以滿足各方需求,所以幾乎係熟既先知我返,唔熟既可能我臨走先知

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-25 01:30 PM 發表 查看引用來源
聯誼下感情~GOOD~朋友係要見嫁嘛:smile_o12:←廣告台詞
我又唔係咁諗~對外人現實~對朋友~唔會太現實~
不過如果人地要求回報都無問題既~但自己唔會咁對人~
其實算不上係朋友,最多算有交情既同學
呢句台詞我年中聽唔少,個個都叫我上佢屋企食飯,話我好耐無上去
人地點對我,我就點對人
你對我好,我會對番你好
你對我唔好,就唔好怪我唔客氣
我已經見到yr1我唔鍾意個個同yr2陷害我個個人有報應
前者幾乎全校杯葛佢,我無做過任何野架,只不過佢份人太黑人憎
後者琴日有人話知佢retake都全班包尾拎24分

引用:
原帖由 poiujkl 於 2016-8-25 01:51 PM 發表 查看引用來源
咁要緊貼d啦(^_-)
我係唔會上引版講,我幾時stay係香港,最多臨走講聲

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-25 01:56 PM 發表 查看引用來源

我係唔會上引版講,我幾時stay係香港,最多臨走講聲
咁緊係啦~除非你又想爆PM呀~你知有好多人不懷好意嫁啦~
小心D好~BTW我唔係話緊poiujkl 師兄呀:smile_o13:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-25 01:55 PM 發表 查看引用來源

其實算不上係朋友,最多算有交情既同學
呢句台詞我年中聽唔少,個個都叫我上佢屋企食飯,話我好耐無上去
人地點對我,我就點對人
你對我好,我會對番你好
你對我唔好,就唔好怪我唔客氣
我已經見到yr1我唔鍾意 ...
唔緊要呀~大家都係由同學做起嫁啦~係校園生活就最易識人~
校園亦都係社會既縮影~各色各樣~咩人都有~比你經歷下先~
我都係人地點對我~我就點對人~有恩必還,有仇必報~:smile_o02:
其實佢地既報應都係自己攞黎~因為平時既行事作風係仆街~
所以一定會有個仆街既結果~都唔洗點理佢地~:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆