上一頁下一頁
發新話題

淫娃返黎lu update p.5,12,66,90,110 相p.37,47,49,50,66,113關於pm問題p.98

收藏  |  訂閱
1.8k  150.7k

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-22 05:01 PM 發表 查看引用來源

運動我覺得我無人陪係唔會做
飲食均衡?而家食緊炸野,極唔健康
早睡早起就盡量,有時失眠好難控制
正常都健康既
因為人有惰性 (我都係), 所以無人陪唔做係正常, 但我無人陪一樣要做因為我都唔想咁肥
炸野真係食少 D 喇, 可能你仲係quote 多. :')
失眠唔難控制, 諗少 D 唔開心既野, 甚至臨訓前都唔好做功課project 住.. 寧願早訓第二朝早醒再做, 個腦仲清醒

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2016-2-22 05:12 PM 發表 查看引用來源

唔錯,少少肥, 大大BALL...讀好D書先再諗其他野LA:smile_15:
最慘係無波

引用:
原帖由 sexman44264 於 2016-2-22 05:14 PM 發表 查看引用來源

因為人有惰性 (我都係), 所以無人陪唔做係正常, 但我無人陪一樣要做因為我都唔想咁肥
炸野真係食少 D 喇, 可能你仲係quote 多. :')
失眠唔難控制, 諗少 D 唔開心既野, 甚至臨訓前都唔好做功課project 住.. 寧 ...
我地有規定,如果有野做,或者第2朝有考試,11點前訓,3點到6點再起身做或讀書
過多1個鐘,我都去訓

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-22 05:21 PM 發表 查看引用來源

最慘係無波

圖中顯示起碼有B 要D先叫有???

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2016-2-22 05:29 PM 發表 查看引用來源

圖中顯示起碼有B 要D先叫有???
又一個睇相唔睇文,都話無B
之前有同學吹水,話有條女無波扮有波,結果原來條女有B
當下我好想講,咁我連B都無,點算?

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-22 05:41 PM 發表 查看引用來源

又一個睇相唔睇文,都話無B
之前有同學吹水,話有條女無波扮有波,結果原來條女有B
當下我好想講,咁我連B都無,點算?

有GE....好多時你自己都唔知..去專業爸爸店SEESEE SIZE..:smile_53:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2016-2-22 05:44 PM 發表 查看引用來源

有GE....好多時你自己都唔知..去專業爸爸店SEESEE SIZE..:smile_53:
唔洗
因為平時帶b既bra一定有空位

我訓先la
聽日再覆大家
Goodnight

gd nite
引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-22 06:53 PM 發表 查看引用來源
我訓先la
聽日再覆大家
Goodnight

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-22 02:54 PM 發表 查看引用來源

有時間先算
不過唔減左個肚腩,真係唔敢著泳衣
而且泳衣要買過,到時睇下邊個幫我揀泳衣

我第一個幫您

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆