上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-4 04:39 PM 發表 查看引用來源

唔該晒先:smile_o09:

你知啦~好post不厭百回看,有page/thread reference方便好多~hehe:smile_o01:
其實我都想做個list係第一版比大家容易D追, 只係一直懶未做, 哈哈:smile_42:

我發覺好多男人之所以咁鐘意媾女,往往未必一定係想要性嘅樂趣(當然依樣野都好有影響),反而係想要臨媾到果段時間嘅曖昧感覺,雖然依段時間係好短暫,但又係最令人回味,好有心癢癢嘅感覺!

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-4 04:41 PM 發表 查看引用來源

係呀~~咁你有無大棍大棍咁攪到佢都表眼水呀~wakakakkakaka:smile_30:
首先我唔係什麼長什麼粗之人, 自問就沒有什麼大棍可以出啦. 我只係用返個別人士之需要去配合個別人士.

講真, 越係外表強硬的人, 除了個別情況會表現想控制大局外, 但始終男女性徵不同, 最終決定權當然還是落在男方身上.:smile_34:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-4 04:51 PM 發表 查看引用來源

其實我都想做個list係第一版比大家容易D追, 只係一直懶未做, 哈哈:smile_42:
好主意,方便到新睇既人

至於我地依D長期粉絲就唔洗,係擔心幾時襟爛個F5姐,哈~~~

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-4 04:30 PM 發表 查看引用來源
在這個相擁親吻的過程中, 剛開始時, H表現得很拘緊, 她將舌頭伸進來時, 跟我的舌頭搭上, 她又馬上縮回去, 我只好使用了"巴黎鐵塔返轉再返轉" 引領她. 慢慢她受落了, 開始再一次向我攻擊, 但很遺憾, 她的攻擊太生硬了 ...
可能有人食開藥或者啱啱嚟完呢?hehe...純靠估

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-4 04:53 PM 發表 查看引用來源
我發覺好多男人之所以咁鐘意媾女,往往未必一定係想要性嘅樂趣(當然依樣野都好有影響),反而係想要臨媾到果段時間嘅曖昧感覺,雖然依段時間係好短暫,但又係最令人回味,好有心癢癢嘅感覺!

...
永遠係互相猜度, 攻守下, 曖昧是最享受亦應該珍惜, 抽插只係一少部份. 往往在抽插完後, 大家對對方身體認識清楚後, 在沒有深厚感情保護下, 呢份感覺的確很易散退, 所以我自己很享受曖昧.

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-4 04:57 PM 發表 查看引用來源

好主意,方便到新睇既人

至於我地依D長期粉絲就唔洗,係擔心幾時襟爛個F5姐,哈~~~

我何嘗唔係打字打爛幾個KEYBOARD呢.............:smile_27:

岩岩出去買完野返公司就見到有 update , 不過一睇到..............

"拍" 一把掌一野打中我面 <----

對唔住師兄.......我係公司對住個 mon 笑左出聲.........:smile_43:

(d 同事以為我痴左線.......... :smile_13:  )

突然間覺得依度感覺好開心又好舒服,大家都係素未謀面,各自為生活左忙右忙,但又不忘偷雞/抽空上嚟睇下updated,吹吹水交流下,開心有時就係可以咁簡單!

"在漆黑的環境下, 佢叫得好大聲, 最後係陣抽搐下, 停止了叫聲, 此刻我亦站起來, 找KEY CARD去開燈, 我整理好自己衣服, 跟她說, 你沖涼啦, 我返房啦. "

高手!小弟佩服得五體投地!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆