上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.0k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-2 08:25 PM 發表 查看引用來源
咁擦得、點養呀?
食飽先有力:smile_30:

引用:
原帖由 sandycst 於 2010-12-2 08:27 PM 發表 查看引用來源
食飽先有力:smile_30:
女仔又吾係去担泥....我每餐食半碗乍:smile_35:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-2 07:35 PM 發表 查看引用來源
明白:smile_45: 只係bb病咗,作为朋友都要問候下:smile_38: 收工未呀龍E,明晚上定星期六上呀:smile_38:
未收工呀~星期六先上呀:smile_15:

明白~我會問候佢的:smile_35: :smile_35:

多謝你對我的關心

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-2 08:24 PM 發表 查看引用來源
唉!   自尊心強、自悲心又重這說話的意思...正正是你的寫照
你講中晒呀院長~咁點算呀:') :')

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-2 08:53 PM 發表 查看引用來源

你講中晒呀院長~咁點算呀:') :')  
約女仔追女仔也好、人家拒絕你一次你馬上投降、咁點得架?! 用多少少耐性及誠懇心去打動對方....三次失敗只要有一次成功、你便是成功...你明白嗎?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-2 09:16 PM 發表 查看引用來源
約女仔追女仔也好、人家拒絕你一次你馬上投降、咁點得架?! 用多少少耐性及誠懇心去打動對方....三次失敗只要有一次成功、你便是成功...你明白嗎?
我明白的~只是我依家追佢既心態有點十五十六咁~所以會被人感覺吾夠進取囉:smile_13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-2 08:32 PM 發表 查看引用來源
女仔又吾係去担泥....我每餐食半碗乍:smile_35:
我會暈加~:smile_27:

引用:
原帖由 sandycst 於 2-12-2010 21:36 發表 查看引用來源
我會暈加~:smile_27:
hello sandy

引用:
原帖由 ryanwkw 於 2010-12-2 09:39 PM 發表 查看引用來源
hello sandy
HI~仔仔好:smile_30:

引用:
原帖由 sandycst 於 2-12-2010 21:43 發表 查看引用來源
HI~仔仔好:smile_30:
咩仔仔啊:smile_35: 佬黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆