上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.2k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-9 05:04 PM 發表 查看引用來源

高佬真的變了,以往,企嘅幻想力沒有那麼豐富

好像未發生意外前的龍兄

A股係2400已經見底:smile_o10:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-9 05:10 PM 發表 查看引用來源

好像未發生意外前的龍兄
VAN仔,我究竟變成點呀:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-9 05:17 PM 發表 查看引用來源

VAN仔,我究竟變成點呀:smile_o06:
你變左, 冇成日幻想, 以前你成日要散熱忍唔住那些

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 04:39 PM 發表
可以想像一吓....動作是多麼挑逗:smile_30:  另一個鏡頭是高佬扮演一個咸濕波士,笑咪咪雙眼發出淫光......:smile_30: 待續!
吓.....................:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-9 05:04 PM 發表

高佬真的變了,以往,企嘅幻想力沒有那麼豐富

真事黎架..........

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-9 04:56 PM 發表

硬糸叫企開ot,然後同企吃飯,老蘭忍朱華士,跟手把她精服

我叫佢沖左杯咖啡.......再望過......佢話我賤格.......:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-9 05:19 PM 發表 查看引用來源

你變左, 冇成日幻想, 以前你成日要散熱忍唔住那些
依家都有幻想架,我係電車男黎架:smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 05:28 PM 發表 查看引用來源

我叫佢沖左杯咖啡.......再望過......佢話我賤格.......:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
打哂眼色....你末收到牙?

龍兄我化悲哀為力量,今日good水左隻股票,今晚上cp(汁包服),跟住就一條冷去din 下

你听曰去搵你bb嗎
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-9 05:16 PM 發表 查看引用來源
A股係2400已經見底:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆