上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.4k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-6-2 01:18 PM 發表 查看引用來源
叫條女自己趕
我地一齊咁耐都好尊重對方, 大家都唔會立亂講以前既野 :smile_o10:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-2 13:21 發表 查看引用來源

塞洗袋底咪得囉...............
洗兩洗又話要加碼

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-2 13:21 發表 查看引用來源

我地一齊咁耐都好尊重對方, 大家都唔會立亂講以前既野 :smile_o10:
禾覺得你有勇氣趕出黎先至係埃禾

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-6-2 01:24 PM 發表 查看引用來源
禾覺得你有勇氣趕出黎先至係埃禾
這個世界唔係得我地兩個, 我是愛你的 :smile_o09:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-2 13:32 發表 查看引用來源

這個世界唔係得我地兩個, 我是愛你的 :smile_o09:
禾5省隱瞞E世:smile_19:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-6-2 01:33 PM 發表
禾5省隱瞞E世:smile_19:
唔講唔代表未發生過........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-2 13:43 發表 查看引用來源

唔講唔代表未發生過........
坦白係埃嘅一個重要環節

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-2 01:18 PM 發表 查看引用來源

我就係因為講左........就...........唉..................
依d野,為了保護女女,必須一世保密

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-5-30 07:32 PM 發表
No la! 明知會有夢醒的一刻, 佢根本就冇喜歡過我!
真心話, 我祇想同佢玩大啲! 睇吓散BAND時邊個傷D!
唉,感情噶野講真唔好玩,唔理邊個都好,到最後都可能受傷,有時講唔定到最後傷噶最深果個係自已:smile_39:

引用:
原帖由 apple0812 於 2010-6-2 03:09 PM 發表

唉,感情噶野講真唔好玩,唔理邊個都好,到最後都可能受傷,有時講唔定到最後傷噶最深果個係自已:smile_39:
都係果句......相信愛情.....相信自己.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆