上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.2k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-23 03:55 PM 發表 查看引用來源

我果個打拍拳搣爪踢推咬都識.............:smile_42:  

都唔知邊個教既!! :smile_27:  上次仲咬出血.........
細細個就咁勁.........

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2010-7-22 02:33 PM 發表 查看引用來源

呢個係做左爸爸O既遭遇LO~~哈哈~
我都驚緊第日唔知慣唔慣依d生活....:smile_13:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-23 03:55 PM 發表 查看引用來源

我果個打拍拳搣爪踢推咬都識.............:smile_42:  

都唔知邊個教既!! :smile_27:  上次仲咬出血.........
咁要帶佢學下泳春喇....話唔知佢好有天份...第日拍泳春S....

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2010-7-22 02:35 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~~年紀大左喇嘛~
真係唔認老都唔得...睇番以前D相...同依家照鏡....唉....好撚希虛...:smile_39:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-24 09:20 AM 發表 查看引用來源

唔慣都要慣架啦~~:smile_39:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-24 09:23 AM 發表 查看引用來源

真係唔認老都唔得...睇番以前D相...同依家照鏡....唉....好撚希虛...:smile_39:
淨係呢幾年都分別好大呀!!:smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-24 09:20 AM 發表 查看引用來源

我可以話比你聽! 你一定過唔慣!:smile_42:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-7-26 06:37 PM 發表 查看引用來源

我可以話比你聽! 你一定過唔慣!:smile_42:
都唔係ge,佢依家都玩少左好多,
可能以前咁同你講你都唔會信,
咁既進度,話唔定一兩年後仲乖過你呀,:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-24 09:23 AM 發表 查看引用來源

唔使咁希虛,人梗會老ga la,
最緊要係"無悔今生"

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-24 09:22 AM 發表 查看引用來源

咁要帶佢學下泳春喇....話唔知佢好有天份...第日拍泳春S....
佢個係女黎,到時可能係拍"伍梅":smile_13::smile_13::smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆