上一頁下一頁
發新話題

生日甜蜜回憶,我同honey dy傻豬渡過甜蜜既晚上(有相)

收藏  |  訂閱
1.1k  72.6k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-27 10:06 PM 發表 查看引用來源

可以,個個都係咁叫我既,

我其實鍾意女女多d架
我唔係咁叫嗰喎!

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-27 10:11 PM 發表 查看引用來源

不過冇計啦,而家生左圖圖出黎係仔
:smile_o01: 又係呀,生左出黎都冇計
不過圖圖個樣好似女仔haha,眼大大:smile_o10:

引用:
原帖由 ycskps 於 2009-10-27 10:14 PM 發表 查看引用來源
我唔係咁叫嗰喎!
我同你唔熟,你又想點叫我啦:smile_o10:

引用:
原帖由 Leba 於 2009-10-27 10:14 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 又係呀,生左出黎都冇計
不過圖圖個樣好似女仔haha,眼大大:smile_o10:
佢個樣其實似我細個架,佢係雙眼皮囉,你又有興趣見我個仔呀:smile_o10::smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-27 10:15 PM 發表 查看引用來源

我同你唔熟,你又想點叫我啦:smile_o10:
呢度可以講咩, 唔怕俾人知?

引用:
原帖由 ycskps 於 2009-10-27 10:18 PM 發表 查看引用來源
呢度可以講咩, 唔怕俾人知?
怕咩比人知:smile_o14:我都想知你點叫我:smile_o10:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-27 10:16 PM 發表 查看引用來源

佢個樣其實似我細個架,佢係雙眼皮囉,你又有興趣見我個仔呀:smile_o10::smile_o01:
哈哈~唔怪得咁似女仔:smile_o01: 咁正,咁細個就有雙眼皮:smile_o09: 係呀,:smile_o01: 見到佢我一定愛屎佢

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-10-27 10:19 PM 發表 查看引用來源

怕咩比人知:smile_o14:我都想知你點叫我:smile_o10:
honey好冇, 妳最想啦!

引用:
原帖由 Leba 於 2009-10-27 10:22 PM 發表 查看引用來源

哈哈~唔怪得咁似女仔:smile_o01: 咁正,咁細個就有雙眼皮:smile_o09: 係呀,:smile_o01: 見到佢我一定愛屎佢
你要排下隊先喎:smile_o01:

引用:
原帖由 ycskps 於 2009-10-27 10:22 PM 發表 查看引用來源
honey好冇, 妳最想啦!
冇興趣呀呢個名:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆