上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第36回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-18 02:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_04: :smile_04: 咁我咪可以一個人霸住你囉~:smile_o05::smile_o05:
耶......咁架你......

你地又食飯呀~:smile_o01: 落雨喎~

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-18 14:12 發表 查看引用來源

你個軚都轉得好快喎~:smile_03: :smile_03:
因為我識楂車囉:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 天下第一俊男 於 2009-8-18 02:14 PM 發表 查看引用來源

你感應到我哩:smile_30: :smile_30:
我都係屋企呀:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-18 02:12 PM 發表

頭先返黎時顯身......
咁大獲.....

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-18 14:12 發表 查看引用來源
甘你地決定好未架:smile_34:
我度囉:smile_34:

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-8-18 02:15 PM 發表 查看引用來源

咁我休息下先..... 星期六先同你地玩.....

你地多唔多遊戲係k都玩架??
如果唔係, 到時同你地玩d 集體遊戲.... 一定飲死....
等緊你個乜野蒙羅麗沙呀:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-18 02:17 PM 發表 查看引用來源
我都係屋企呀:smile_o01: :smile_o01:
你兩個約埋一齊唔返工呀??

引用:
原帖由 天下第一俊男 於 2009-8-18 02:12 PM 發表 查看引用來源

點會呢:smile_o11:
再唔係我介紹間相熟收數公司比妳:smile_o01:
抽佣會平d架:smile_o12:
咁我都係放上網賣哂佢地好d~

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-8-18 14:15 發表 查看引用來源

咁我休息下先..... 星期六先同你地玩.....

你地多唔多遊戲係k都玩架??
如果唔係, 到時同你地玩d 集體遊戲.... 一定飲死....
你真係未見識過我地d笑爆咀遊戲:smile_03: :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆