上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.10)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.2k

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-8 11:16 PM 發表 查看引用來源

你D 愛人唔係去左生日PARTY咩:smile_41:
兩個都有去la:smile_o13:

今晚冇人~~自己呃分:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 8/8/2009 11:56 PM 發表 查看引用來源
今晚冇人~~自己呃分:smile_o01: :smile_o01:
:smile_o05: :smile_o05: 我點會要妳孤單一個啫

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-8-9 12:00 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05: :smile_o05: 我點會要妳孤單一個啫
佢地出晒去happy丫~:smile_o01:
好彩仲有你:smile_o06:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 9/8/2009 12:05 AM 發表 查看引用來源

佢哋出哂去happy,

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-9 12:05 AM 發表 查看引用來源

bonnie...我都係度啊~~~

小紅.....借用POST一下~~
今日本人係壽星仔, 希望大家可以開開心心傾下計,大家都可以生活愉快~:smile_o09:
最緊要係身體健康~!!!!
^_^ 見到大家精神都開心~~~

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-9 01:16 AM 發表 查看引用來源
小紅.....借用POST一下~~
今日本人係壽星仔, 希望大家可以開開心心傾下計,大家都可以生活愉快~:smile_o09:
最緊要係身體健康~!!!!
^_^ 見到大家精神都開心~~~
BTW...去訓下覺先...2日訓得3個鐘...
真係頂唔緊了~~~~

:smile_o09: 大家早抖啦~~~~錫曬你地~!!!!
小紅, BONNIE,(下刪100個美眉) 啜啜~>    3<

Hello ~~~ 大家都去左 happy ~~ :smile_46:

:smile_o16: 去訓之前留個言

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆