上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  108.9k

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-11-9 01:13 AM 發表 查看引用來源
假音兄,你問左佢先。如果佢對你有Feel你又想沈,係我既角度黎講,好簡單,有錢既一炮俾多六千銀佢跟住叫佢唔好做然後找白班;無錢既就幫得幾多就幾多,佢做埋呢個月就算(純粹個人意見)

http://i1.hk/d/ima ...
好 多謝你意見先 同埋希望可以睇到你條LINK~ 學下野都好

回覆 589# 的帖子

嗯嗯~~~~同埋好似返完大陸玩~見完d囡囡之後~係香港對d女冇晒興趣=口=~完全睇唔上眼

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-11-9 12:30 AM 發表
keithick兄,你個故仔同我果個有D似,我聽日Post返我故事條Link出黎俾你參考下!你一定可以學到好多!因為我個帖集合左好多師兄既心血,奈何而家因為用手機Post唔到條Link

http://i1.hk/d/images/r09/mobile. ...
請指教......

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-9 10:56 AM 發表 查看引用來源

請指教......
Here is my story. If you have time, please read all (total P.5X). You must learn a lot. Reply you all later as I am working

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10776320&extra=page%3D11

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-11-9 03:47 PM 發表 查看引用來源

Here is my story. If you have time, please read all (total P.5X). You must learn a lot. Reply you all later as I am working

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10776320&ex ...
謝謝你~~
不過我同我果個而家只可以話係朋友
可惜我地係歡場到識 唔係其他地方到識...

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-11-9 03:47 PM 發表 查看引用來源

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10776320&ex ...
睇左幾個鍾,全部睇晒,首先多數師兄指教.
我諗..我同你既情況有些少唔同,我年齡唔細,30幾,仲離左婚,(佢知)月入同師兄多少少,(佢都知),佢係一個義氣仔女,每次我D朋友隊佢D fd,佢都同人出頭(不過佢唔飲得,而家飲到有個肚腩仔)佢脾氣好差,一唔開心就(訂)野,我D fd比佢打唔少.我大佢好多,佢話佢唔介意(呢個無人會知)佢之前問我兩年後會唔會同佢結婚,而上個月先問我出年結,我有D咩比佢呃?係無...佢都知...
我有時諗,以佢既脾氣,應該無人受得到,真係好差,(但係溫柔既時候真係好掂)喺年中,佢話有左,咁同佢去醫院check,結果中空寶(好彩),我都試過有幾個月唔理佢,佢send sms比我,話以後唔搵我,又話返老家嫁人,都係無,仲喺沙灣....佢無師兄你條女咁,send D 咁感動既sms比我,不過佢就一定等我,呢個我相信,(如果個老細無回佢,佢都搵第二個,更何況我唔係老細?)同意其他師兄所言,兩個人相愛,就一定兩個人都要付出.我鍾意得佢,就寅係唔理過去,真情假意都好,只要大家開心.哈哈...(我D朋友話佢可能想埋街食井水,呢個我又信)人生有幾多個十年?喺香港,咪都有好多女同人上過床?先同另一半一齊...只不過無收錢而已..(我個人觀點.不喜唔好吊我,當然有D唔同喇)我無試過佢,諗都無諗過,講真,做得依行,有邊個想?我好多年前,喺羅湖,坐個一個大學生,佢話喺老家教書,都只得400rmb.....咁點好?唉....
佢而家,做左助理...哈哈...都有機會比人溝,我叫佢唔好做,比埋錢佢(一個月都有5000,到而家先肯比錢)都唔肯,都要做,佢話唔做會好悶,又唔想做侍應..我可以點?(不過,佢話唔會比人溝,都唔會溝人.我可以點?咪要信佢囉,除非分手)
出年,如無意外#,我都會同佢結婚..
我上星期先見過佢家姐,佢之前仲叫我做多d面模,染番D頭髮(我有好多白頭髮.....未老先衰)要靚仔D見佢家姐....不過..佢話佢家姐覺得我年齡大.....哈哈...咁點?
我無諗咁多喇而家.....開心就得.....
棄我去者,昨日之日不可留...
亂我心者,今日之日多煩憂?
何必棄...何必亂...?
自己知...做緊咩....就可以....
打左咁多字...我只喺想講....
喺...大陸你有好多女....都想搵老細....可能仲有狼狗....真係睇你點睇.....受到咪受囉...受唔到咪分囉(當然唔係個個都係咁)....女死女還在.....兩個人一齊...要互相信任對方先可以一齊....

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-11-9 12:30 AM 發表 查看引用來源
keithick兄,你個故仔同我果個有D似,我聽日Post返我故事條Link出黎俾你參考下!你一定可以學到好多!因為我個帖集合左好多師兄既心血,奈何而家因為用手機Post唔到條Link

http://i1.hk/d/images/r09/mobile. ...
系喎, 點解你吾 update 下你既 story 既. 我追左好耐呀.

update 系度好啦, 一來你個 topic 沉左, 二來果度太多只會屌的人. :smile_44:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-7 10:28 PM 發表 查看引用來源
我都想講下我既故事.......
喺年頭同朋友上沙灣玩,咁梗係叫女啦,睇左好耐叫左一個,18歲,湖南妹,細細粒,樣貌都ok,咁玩完,我無上房,就俾左200人仔佢,跟住佢問我攞電話...
到左第二日,佢就發sms俾我,問我記唔記得佢,我 ...
其實.... 如果你真系喜歡條女,
你應該好好教育一下佢,
跟佢多d溝通啦.

錢... 我覺得你都幾扣門下 (定系想試下條女呢)

當一個人可以食得飽穿得暖 (即系夠錢用)
先會有空想人生的路怎麼走啊.

你而家根本就迫佢繼續夜場生活. :smile_42:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-10 09:41 AM 發表

其實.... 如果你真系喜歡條女,
你應該好好教育一下佢,
跟佢多d溝通啦.

錢... 我覺得你都幾扣門下 (定系想試下條女呢)

當一個人可以食得飽穿得暖 (即系夠錢用)
先會有空想人生的路怎麼走啊.

你而家根 ...
師兄...我更新了我的故事...

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-10 10:19 AM 發表 查看引用來源

師兄...我更新了我的故事...
我睇左先落 comment 的.

你應該要教育一下佢.

呢個社會唔係一定要做夜場既.
唔係懶, 唔係貪搵快錢, 唔係想玩, 有咩人會想做夜場.

你比$5k佢, 就應該好好教佢可以好好利用d錢.
學下野又好, 慢慢儲下錢又好.
總之做番d白天工啦.

返夜場始終比人個感覺唔多好呀. :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆