上一頁下一頁
發新話題

八月黑洞週末狂歡夜8月1,8,15,22,29

收藏  |  訂閱
1.3k  32.3k

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-8-2 09:03 PM 發表 查看引用來源
吃饱了~~~
一阵睇下有无心机出下post:smile_o01:
好野....又有報告睇:smile_o11: 今次係咪你又做老闆呀??沙老闆:smile_o06:

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2009-8-2 12:39 發表 查看引用來源
昨晚有幾件黑洞女好鬼正~~好快手比軍曹上了:smile_o10:
咁快手就擺左我條女上黎

依排黑洞多老翻明星仔呀

繼早兩星期有苦主果件翻版黃翠如 Priscilla 之外
尋晚有個師兄又搵到個又係疑似娛樂台主持 kelena既女女
係綠軍裝果組

引用:
原帖由 黑洞苦主 於 2009-8-2 22:59 發表 查看引用來源

好野....又有報告睇:smile_o11: 今次係咪你又做老闆呀??沙老闆:smile_o06:
唉.....今次係我輸幾條野呀.....

引用:
原帖由 黑洞苦主 於 2009-8-2 10:58 PM 發表 查看引用來源
馬交好...食飽飯推一推先
我用左你一副啤牌呀

引用:
原帖由 (軍曹) 於 2009-8-2 11:38 PM 發表 查看引用來源
依排黑洞多老翻明星仔呀

繼早兩星期有苦主果件翻版黃翠如 Priscilla 之外
尋晚有個師兄又搵到個又係疑似娛樂台主持 kelena既女女
係綠軍裝果組
有冇咁多明星呀 不過就好多高妹,有d同我咁高

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-3 00:05 發表 查看引用來源

有冇咁多明星呀 不過就好多高妹,有d同我咁高
高妹arm苦主喎
聽人講佢果組收埋左件172架喎 :smile_47:

引用:
原帖由 (軍曹) 於 2009-8-3 12:06 AM 發表 查看引用來源

高妹arm苦主喎
阿姐果組都有件170,果日一出花街即比人夾左:smile_27:

引用:
原帖由 (軍曹) 於 2009-8-3 12:06 AM 發表 查看引用來源

高妹arm苦主喎
咁正??下次見下先:smile_o06:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-8-3 12:02 AM 發表 查看引用來源

我用左你一副啤牌呀
哦....你快d陪返比我呀:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆