上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.9k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-18 12:31 PM 發表 查看引用來源
尋日先用文字同人講完一輪費話:smile_42: :smile_42: 好鮏命:smile_27:
邊個呀.我想知是誰呀,:smile_14: 無事呀:smile_41:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-18 12:31 PM 發表 查看引用來源
你幾點到...........我2:45到:smile_38:
咁就約埋一起呀,怕你一個人悶呀,請在1;00打電話約我呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-18 12:33 PM 發表 查看引用來源

咁就約埋一起呀,怕你一個人悶呀,請在1;00打電話約我呀
利利已約了花花shopping, 你同佢地電聯啦, 我自己到個到得喇

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-18 12:37 PM 發表 查看引用來源
利利已約了花花shopping, 你同佢地電聯啦, 我自己到個到得喇
咁我就3;00才到了,做小小工作才放工呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-7-18 12:39 PM 發表 查看引用來源

咁我就3;00才到了,做小小工作才放工呀
好.............到左打比花花

相公極速鍚鍚乖蓉兒~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-18 12:04 AM 發表 查看引用來源

唔會講甚麼?:smile_40:
相公.請自已估,我唔會講的:smile_30:

看 553 # ...........................:smile_34:
已是下午了:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-18 12:57 PM 發表 查看引用來源
相公極速鍚鍚乖蓉兒~
我會增肥回來的,相公好

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-14 10:38 PM 發表 查看引用來源
酒紅色的心﹕http://www.imeem.com/iamtso/music/TsIWTCyH/alan-tam/

一雙眼睛 愛的吸力、芬芳美酒 滲出魅力

明亮眼波就是訊息、不其然吻你的臉及前額 ..........................

http://p4.p.pixnet.ne ...
這是開party的歌呀.我都會唱呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-12 11:24 PM 發表 查看引用來源

她怎會熱了?:smile_44:

我點會咁穿衣服出街呀:smile_14: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆