上一頁下一頁
發新話題

有無人試過性壓抑?覺得性壓抑慘嗎?

收藏  |  訂閱
66  1.9k

引用:
原帖由 SmartChild 於 2009-7-2 10:39 PM 發表 查看引用來源
買玩具玩:smile_o13: ...

同埋先了解你老公點解會冇需要...
問題就係瞭解咗渠話渠都唔知咩原因會甘,所以依家埋要去睇醫生咯。但唔知睇咩科,因為對呢一方面無經驗。

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-7-3 10:29 AM 發表 查看引用來源

問題就係瞭解咗渠話渠都唔知咩原因會甘,所以依家埋要去睇醫生咯。但唔知睇咩科,因為對呢一方面無經驗。
你試下由普通科入手 , 然後叫醫生轉介睇專科 ...

亦可能係睇.......泌尿科

乜你都唔洗返工架:smile_41:

[quote]原帖由 sugar2009 於 2009-7-3 11:27 AM 發表 查看引用來源

你試下由普通科入手 , 然後叫醫生轉介睇專科 ...

亦可能係睇.......泌尿科 [/quot
我都覺得可能要睇泌尿科,同埋呢度有人話問家計會,我上網睇咗下,覺得對我地好有幫助,決定去個度問下。:smile_40:

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-7-3 11:31 AM 發表 查看引用來源
乜你都唔洗返工架:smile_41:
係啊。我無翻工。:smile_40:

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-7-3 02:36 PM 發表 查看引用來源

係啊。我無翻工。:smile_40:
妳同sugar都係少奶奶~享緊福

引用:
原帖由 catlee320 於 2009-7-3 02:42 PM 發表 查看引用來源
妳同sugar都係少奶奶~享緊福
我比sugar差得遠咯,老公又身體唔好,仔女我又未有,又孤單又寂寞。你話如果有個BB可以分散下我注意力有幾好!

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-7-3 02:56 PM 發表 查看引用來源

我比sugar差得遠咯,老公又身體唔好,仔女我又未有,又孤單又寂寞。你話如果有個BB可以分散下我注意力有幾好!
有 bb 唔係唔好 , 但到時又多 d 壓力啦.....就係 $$

引用:
原帖由 piggybbb 於 2009-7-3 02:56 PM 發表 查看引用來源

等你們醫返老公的問題! 再考慮下生BB.
but 有左BB 可能有無生情do 野lor.. :smile_o16:

引用:
原帖由 sugar2009 於 2009-7-3 03:29 PM 發表 查看引用來源

有 bb 唔係唔好 , 但到時又多 d 壓力啦.....就係 $$
係啊,依家就係因為$$的問題,所以我地唔可以有BB住。其實$$目前對我地來講係一個最嚴重的問題。所以都唔排除呢個可能性的。所以其實渠都無乜可能有多餘的$$可以出去滾了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆