上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 29) 27/6小欖bbq團,留意第一頁

收藏  |  訂閱
1.5k  30.4k

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-23 11:44 AM 發表 查看引用來源

:smile_24: 做人咁Q煩架:smile_24:
正常人都會有煩惱啦:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 23/6/2009 11:38 發表 查看引用來源

:smile_39: 我同阿BENNY講清楚,佢喺FACEBOOK留左段咁既野~~:smile_39:
就這樣把手腕的動脈割開,
讓那不安的血液,慢慢地、慢慢地流出,
直到眼睛視線開始模糊,知覺開始失去感應,
心臟開始停止跳動,或許...
這樣 ...
這樣地躺在血泊中的我,才能冷靜地面對這一切種種的不安
呢句嘢表達咗佢心態上跟本就唔想死..呢d 嘢好易理解姐~~~:smile_38:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 23/6/2009 11:43 發表 查看引用來源

:smile_24: 係咪我做錯左D咩呀?:')
:smile_39: 我叫咗你決絕d 架啦~~:smile_39:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-23 11:45 AM 發表 查看引用來源
正常人都會有煩惱啦:smile_o01: :smile_o01:
:smile_39: 我真係唔識處理呢D問題:smile_39:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-23 11:45 AM 發表 查看引用來源
這樣地躺在血泊中的我,才能冷靜地面對這一切種種的不安
呢句嘢表達咗佢心態上跟本就唔想死..呢d 嘢好易理解姐~~~:smile_38:
估唔到老闆係咁理性架喎:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-23 11:46 AM 發表 查看引用來源
:smile_39: 我叫咗你決絕d 架啦~~:smile_39:
:') 我依家咪同佢講左囉:')

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-23 11:47 AM 發表 查看引用來源

:smile_39: 我真係唔識處理呢D問題:smile_39:
講真..........無得唔識喎..........
慢慢就會識架喇.........開頭可能處理得無咁好.........但係一定要處理架喇

引用:
原帖由 yy5594 於 23/6/2009 11:48 發表 查看引用來源
估唔到老闆係咁理性架喎:smile_o01:
佢要冷靜面對嘛...死咗點冷靜面對喎...好正常都解釋到~~~~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-23 11:50 AM 發表 查看引用來源
佢要冷靜面對嘛...死咗點冷靜面對喎...好正常都解釋到~~~~
頂.........原來我一路都係唔正常架:smile_o14:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 23/6/2009 11:41 發表 查看引用來源

:smile_24: SEND左SMS俾佢,FACEBOOK留左言俾佢~無回~~~:smile_24:
佢有事會出聲架喇~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆