上一頁下一頁
發新話題

<徵>男男女女朋友...不限年齡

收藏  |  訂閱
120  3.0k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-22 04:33 AM 發表 查看引用來源
我都唔追架...見到啱回咪回囉...邊回得哂咁多post 喎~~~~:smile_o01: 係咪先~~~~~
係架~想回個d咪回先喇....好似回你咁樣囉..呵呵:smile_35:

引用:
原帖由 Cat0214 於 22/6/2009 04:36 發表 查看引用來源

係架~想回個d咪回先喇....好似回你咁樣囉..呵呵:smile_35:
咁我咪要多謝你咁俾面~~~:smile_o05:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-22 04:37 AM 發表 查看引用來源
咁我咪要多謝你咁俾面~~~:smile_o05:
又唔好咁講.....
你好人呀嘛~~館主鬼佬大

引用:
原帖由 Cat0214 於 22/6/2009 04:39 發表 查看引用來源

又唔好咁講.....
你好人呀嘛~~館主鬼佬大
都係一句啫~:smile_o05:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-22 04:40 AM 發表 查看引用來源
都係一句啫~:smile_o05:
係既係既...呢個時間小人d..咁就唔洗追post咁辛苦

引用:
原帖由 Cat0214 於 22/6/2009 04:41 發表 查看引用來源

係既係既...呢個時間小人d..咁就唔洗追post咁辛苦
你唔過嚟我樹...我咪入你post 囉~~~~:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-22 04:43 AM 發表 查看引用來源
你唔過嚟我樹...我咪入你post 囉~~~~:smile_o01: :smile_o01:
都可以...岩岩撞入左bbq個post..唔知會唔會要追post呢 :smile_47:

引用:
原帖由 Cat0214 於 22/6/2009 04:44 發表 查看引用來源

都可以...岩岩撞入左bbq個post..唔知會唔會要追post呢 :smile_47:
你有興趣咪一齊去bbq 囉~~:smile_o12:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-22 04:47 AM 發表 查看引用來源
你有興趣咪一齊去bbq 囉~~:smile_o12:
我都唔識既.....

引用:
原帖由 Cat0214 於 22/6/2009 04:48 發表 查看引用來源

我都唔識既.....
車...你都係啱啱識我之嘛~~~~~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆