上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
67  9.8k

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-26 01:05 AM 發表 查看引用來源

0係適當時候撒嬌,
你男人一定俾你調教得好聽話~~~~:smile_30: :smile_30:
鬼叫香港女仔特色係臭皮4任性唔識溫柔咩.........
:smile_47: 少少溫柔嗲下佢都要既..............
:smile_34: 幾不滿幾唔高興我唔會鬧人唔會發脾氣.....因為我自己都好憎呢D女..麻撚7煩...:smile_42:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 01:08 發表 查看引用來源

鬼叫香港女仔特色係臭皮4任性唔識溫柔咩.........
:smile_47: 少少溫柔嗲下佢都要既..............
:smile_34: 幾不滿幾唔高興我唔會鬧人唔會發脾氣.....因為我自己都好憎呢D女..麻撚7煩...:smile_42:
呢D好野黎wor,
我都想調教出一個咁0既女仔ar~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-26 01:10 AM 發表 查看引用來源

呢D好野黎wor,
我都想調教出一個咁0既女仔ar~~~:smile_30: :smile_30:
:smile_34: 自己醒爬啦..唔洗人教.............
:smile_34: 所以我同佢從來冇鬧過交..得佢鬧我咋:smile_44: ...........我講緊既係EX........散左好耐LU~:smile_39:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 01:13 發表 查看引用來源

:smile_34: 自己醒爬啦..唔洗人教.............
:smile_34: 所以我同佢從來冇鬧過交..得佢鬧我咋:smile_44: ...........我講緊既係EX........散左好耐LU~:smile_39:
你飛佢定佢飛你ar???:smile_41:
咁都散???

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-26 01:15 AM 發表 查看引用來源

你飛佢定佢飛你ar???:smile_41:
咁都散???
我自己FEEL到..大家亦知咩事...............
我打去佢連聽都唔聽........講一句好難咩..呢D男人連最基本風度..勇氣都冇.........
或者咁講..佢都唔再中意我啦..洗乜同我講風度JA
我做得唔夠好..我唔岩佢..佢至唔要我姐..

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 01:17 發表 查看引用來源

我自己FEEL到..大家亦知咩事...............
我打去佢連聽都唔聽........講一句好難咩..呢D男人連最基本風度..勇氣都冇.........
我做得唔夠好..我 ...
我諗起......
我都咁對過人.......:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 01:17 發表 查看引用來源

我做得唔夠好..我 ...
我又覺得未必既..  如果佢話你係.. 唔通你真係 ? 過得自己過得人嘛.. 使咩屈住自己啫~  

引用:
原帖由 三先生 於 2009-6-26 01:18 AM 發表 查看引用來源

我諗起......
我都咁對過人.......:smile_13: :smile_13:
:smile_30: 我知..男既唔想講係唔想女既再難受..唔想刺激佢...另一方面係佢唔敢講出口....................
:smile_34: 我當時覺得..我剩係要你一句...一句我就可以死心..唔洗ON99仲等你回心轉意:smile_30:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 01:20 發表 查看引用來源

:smile_30: 我知..男既唔想講係唔想女既再難受..唔想刺激佢...另一方面係佢唔敢講出口....................
:smile_34: 我當時覺得..我剩係要你一句...一句我就可以死心..唔洗ON99仲等你回心轉意:smile_30:
我都係試過一次jar.......:smile_13:
都覺得好對佢唔住.....
如果再遇到佢,
我會同佢講返......:smile_13:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-26 01:20 AM 發表 查看引用來源

我又覺得未必既..  如果佢話你係.. 唔通你真係 ? 過得自己過得人嘛.. 使咩屈住自己啫~  
:smile_30: :smile_30: 我自己知既..我性格差..太任性....................E+改到就好啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆