上一頁下一頁
發新話題

更衣室被偷窺的心跳

收藏  |  訂閱
111  29.2k

點解我永遠遇唔到呢d豪放女既

果時好驚....但果一刻竟然心跳起黎,任得佢睇...我就照沖涼.........果時心緊,呢到有網友都係試過唔著衫出走廊行既感覺~~~~妳又吾叫我裝下, 益下我:smile_04:

更衣室冇其他女仔咩??:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 卓盈 於 2009-6-16 05:30 PM 發表 查看引用來源
星期日早上,個天陰陰,去左游水

海灘唔係好多人,只有幾個人...

游完水之後,去更衣室沖涼,沖沖下感到好奇怪有d雜音,oh..原來有個男人係到裝緊我

果時好驚....但果一刻竟然心跳起黎,任得佢睇...我就照沖 ...
where did  you go to swim? i want to go too.

引用:
原帖由 KAKAZERO 於 2009-6-17 10:51 PM 發表 查看引用來源
更衣室冇其他女仔咩??:smile_41: :smile_41:
果時好早

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-17 06:10 AM 發表

so where are u now.. sweetie.. are u study aboard ?:smile_o05: :smile_o01:
yea ~ I study aboard , but it s not important  ^^

引用:
原帖由 卓盈 於 2009-6-16 05:30 PM 發表

游完水之後,去更衣室沖涼,沖沖下感到好奇怪有d雜音,oh..原來有個男人係到裝緊我

果時好驚....但果一刻竟然心跳起黎,任得佢睇...我就照沖 ...
如果佢真係衝入黎搞你 ~ 咁你會點呀 ??

引用:
原帖由 BB~BB 於 2009-6-18 04:38 AM 發表

如果佢真係衝入黎搞你 ~ 咁你會點呀 ??
既然樓主話果時幾high
我估都唔會點反抗

引用:
原帖由 卓盈 於 2009-6-16 17:30 發表 查看引用來源

邊個沙灘呀?有無報警?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

感覺正嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆