上一頁下一頁
發新話題

慶賀一周年之插到見紅.........

收藏  |  訂閱
296  18.0k

早晨,b姐~~~~~~~~~

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-6-14 04:09 PM 發表 查看引用來源
yeah!! 豬姐又食到飽一飽 la!!!
都唔夠你咁飽喎~你sp咁正~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-15 11:21 AM 發表 查看引用來源
早晨,b姐~~~~~~~~~
骨魔零~訓足一日總算好d,又買到自己一直想買0既野~good~

引用:
原帖由 wingpigbb 於 2009-6-14 04:45 PM 發表 查看引用來源
我未黎m呀~~~~:smile_24: 我而家好驚呀.....
我未遲過遲咁多/.\
如果真係有係點樣落架....痛唔痛架:smile_24:
下???唔會掛......有bb無咁快驗到出黎架喎......
我未落過唔知.不過聽我落過仔d朋友講過後好痛架......><

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-15 11:22 AM 發表 查看引用來源

骨魔零~訓足一日總算好d,又買到自己一直想買0既野~good~
瞓足一日,你就好啦,遲早真係變豬~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 catlee320 於 2009-6-14 05:16 PM 發表 查看引用來源
豬姐有出開心post~一定支持啦:smile_38:  
嘩~多謝晒~很窩心~^^

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-15 11:23 AM 發表 查看引用來源

瞓足一日,你就好啦,遲早真係變豬~~~~~~~~~~
我家陣無唔認我係豬乸......無計啦.....平時返工無覺好訓......
加上m到好累真係唔想出去.......只想訓覺......

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-15 11:23 AM 發表 查看引用來源

下???唔會掛......有bb無咁快驗到出黎架喎......
我未落過唔知.不過聽我落過仔d朋友講過後好痛架......>
我亞媽話落一次仲傷過生幾次~~~~~如果唔小心打理身體仲會變得差嫁~~~~~~~:smile_19:

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2009-6-14 05:31 PM 發表 查看引用來源
好一招君臨天下
我最鐘意既體位就係狗仔式
睇黎要教教gf至得了:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
呢招係非常得,比狗仔更入d.....
如果用黎肛交仲正架~

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-14 05:57 PM 發表 查看引用來源
豬公果然係我枝私家通經針

睇到呢句忍唔住笑左:smile_40: :smile_40:
咩姐~咁係丫麻~:smile_30: 次次臨黎m比佢插完就即黎~:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆