上一頁下一頁
發新話題

星期四去沙灣 (已成團) : )

收藏  |  訂閱
122  10.7k

ching今日係咪去呱:smile_13:
pm你

玩得開心d啦...記得出有相包膠呀:smile_38:

引用:
原帖由 Envil 於 2009-6-15 22:40 發表 查看引用來源

無問題:smile_38: 明天見  
樹、報名一個、找機會溜走、哈哈

引用:
原帖由 cccvincent 於 2009-6-15 11:28 PM 發表 查看引用來源
沙灣 ? 唔會去啦 ,啲女又寸又無服務....................:smile_39: :smile_39:
玩完反黎了,玩得好開心,D完全唔寸又服務

引用:
原帖由 Envil 於 2009-6-17 08:51 PM 發表 查看引用來源

玩完反黎了,玩得好開心,D女完全唔寸又有服務喎  
記得聽日買六合彩 :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 Envil 於 2009-6-17 08:51 PM 發表 查看引用來源

玩完反黎了,玩得好開心,D女完全唔寸又有服務喎  
我果個都唔錯ga,幾有fell
如果唔介意飛機場同唔飲酒既可以一試:smile_30:

引用:
原帖由 hinspun 於 2009-6-17 11:17 PM 發表 查看引用來源

我果個都唔錯ga,幾有fell
如果唔介意飛機場同唔飲酒既可以一試:smile_30:
果個ok乜胸

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-6-17 10:33 PM 發表 查看引用來源

記得聽日買六合彩 :smile_o01: :smile_o01:
哈哈….. :smile_38:

引用:
原帖由 小小蛇 於 2009-6-15 09:53 PM 發表 查看引用來源
收到啦師兄,廳日見
我1陣先去囉^^按摩
下個星期去唔去呀?:smile_38:

Support support

C hing, I am ok for noon K.  Pls send me your email address.  I am not enough point to pm you.   Thanks.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆