上一頁下一頁
發新話題

再報告: 3P的感覺~~好正~~(有圖啦! 第8頁, 又有新頭像啦...)

收藏  |  訂閱
216  49.9k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-2 08:46 PM 發表 查看引用來源

好正呀........有相睇就好........
衰鬼..晚安..睇電視先]

5出得街可以SEND俾我地.....哈哈

Support*期待樓主ge T-back相

引用:
原帖由 M_G 於 2009-6-2 09:26 PM 發表 查看引用來源
Support*期待樓主ge T-back相
:smile_47: :smile_47: :smile_47: 你又出喇

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-6-2 09:45 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: :smile_47: :smile_47: 你又出喇
我唔著T-back ga wor:smile_39: 冇得出wor~

引用:
原帖由 M_G 於 2009-6-2 09:56 PM 發表 查看引用來源

我唔著T-back ga wor:smile_39: 冇得出wor~
:smile_24: :smile_24: :smile_24: 無得睇添

very good!!

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-6-1 20:30 發表 查看引用來源
你地好...小妹又黎出post啦~

上星期六,我同男朋友食完早餐自己去左買野...佢就自己返屋企先...
都係出左去 2-3 個鐘 only,但係個心就好想快d買完返去...好想返去同佢搞野...
諗諗下我下面已經開始出水啦...快 ...

出到廳我就開左門,冇人 (我地住尾二單位)...
開住門做, 玩到咁激呀
淨開門定行埋出去呀??

P.S. 住屋村??

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-1 20:36 發表 查看引用來源

唔係喎,好正呀寫得,因為我自己啱啱試完前後插假9真係好正,
但真玩3p就唔好攪我一定唔製!!
真3P 真係未必個個可以接受
同埋兩個人之間一定要有默契在先

thx for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆