上一頁下一頁
發新話題

再三徵男朋友...

收藏  |  訂閱
234  7.1k

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:10 PM 發表 查看引用來源

sai wan ho!!!you 呢?
sheung wan~!

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:10 PM 發表 查看引用來源

呢樣野要睇下你既個人意願!!!
行街.睇戲.遊車河.都好:smile_o05:

引用:
原帖由 sk03 於 2009-5-26 10:08 PM 發表 查看引用來源

系咪全部都系源先一只猫丫.
貓係唔識單性繁殖ga!!我本身得3隻!!生左7隻,死左一隻,俾左一隻人!!so我宜家有8隻!

我j都應徵,21歲,家住屯門,身高170~80大概(我記得180),單身已有長時間,返完工可一直陪你, 不過氹人唔多識, 開心呀冇唔開心一堆.我都幾悶.唔知有冇緣呢MSN:[email protected]

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:09 PM 發表 查看引用來源

咁我搵唔到嘛...又無人喜歡我...唔係點喎:smile_24:
不會冇人喜歡你既.
咁等我:smile_o09:  返下先. 你唔好話冇人錫你.

引用:
原帖由 hkjin 於 2009-5-26 10:13 PM 發表 查看引用來源
我j都應徵,21歲,家住屯門,身高170~80大概(我記得180),單身已有長時間,返完工可一直陪你, 不過氹人唔多識, 開心呀冇唔開心一堆.我都幾悶.唔知有冇緣呢MSN:[email protected]
c兄小心毒箭:smile_o15:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:13 PM 發表

貓係唔識單性繁殖ga!!我本身得3隻!!生左7隻,死左一隻,俾左一隻人!!so我宜家有8隻!
:smile_27: 哈哈咁多~~~咁有cat cat陪你唔駛男朋友啦~~~ 哈哈~~

引用:
原帖由 forever1420 於 2009-5-26 10:10 PM 發表 查看引用來源

你有咁既要求?可惜你住港島sai wan ho:smile_13:
唔關住邊事既...你係喜歡既..住北極你都會喜歡ga啦...唔通因為唔係住九龍,可以一齊都唔要咩?
同埋我熟黃大仙and觀塘多過呢到...我之前住黃大仙住左18年半...前幾排先搬過黎的!!

引用:
原帖由 atyycyf 於 2009-5-26 10:11 PM 發表 查看引用來源

點會呀~~~拮解會冇人喜歡你呀~
點會有人喜歡我?我搵左咁耐一個都無...可能我太樣衰啦!!:smile_24:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:16 PM 發表 查看引用來源

唔關住邊事既...你係喜歡既..住北極你都會喜歡ga啦...唔通因為唔係住九龍,可以一齊都唔要咩?
同埋我熟黃大仙and觀塘多過呢到...我之前住黃大仙住左18年半...前幾排先搬過黎的!!
too happy~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆