上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 20

收藏  |  訂閱
748  5.0k

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-5-14 12:52 AM 發表 查看引用來源

上親黎都唔見你, 一見又要人死野

我又冇叫(six) :smile_03:
依排公司做到暈:smile_27: ,,,,上離一陣又要走,,回到HOME,,頭先同朋友傾TEL,,SO,,一有時間就上離搵下你地,SORRY  AR

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-5-14 12:52 AM 發表 查看引用來源

都話心宜好嫁啦
你地都好好,成 日幫我打爆個鋪:smile_30:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-5-14 12:51 AM 發表 查看引用來源

係旺角的

試過一次係屯門整 唔洗七天 已經甩哂色:smile_39:
:smile_40: 我而家都係元朗/尖咀整

引用:
原帖由 169394 於 2009-5-14 12:52 AM 發表 查看引用來源
白白完!遲左添
]

大把拉等你呀:smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-14 12:53 AM 發表 查看引用來源

依排公司做到暈:smile_27: ,,,,上離一陣又要走,,回到HOME,,頭先同朋友傾TEL,,SO,,一有時間就上離搵下你地,SORRY  AR
d生活精彩到呢:smile_04:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-14 12:55 AM 發表 查看引用來源

]

大把拉等你呀:smile_30:
不過排到4X:smile_24: :') :')

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-14 00:53 發表 查看引用來源

咁又唔洗sor , 咁多人一齊吹

訓先啦 :smile_43:
明天見:smile_15:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-14 12:50 AM 發表 查看引用來源

HIHI,,,,,好好呀
索女你好唔好呀
其實我係男人黎:smile_40::smile_34:
始終個名,比人誤會:smile_39:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-14 00:52 發表 查看引用來源

yea,,,tks
咁客氣做咩呢

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-14 12:54 AM 發表 查看引用來源

你地都好好,成 日幫我打爆個鋪:smile_30:
咁生鬼:smile_03: :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆