上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[116]

收藏  |  訂閱
745  5.3k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-11 08:27 AM 發表 查看引用來源
唔夠瞓好似殘架
已經好殘無得再殘

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-11 08:28 AM 發表 查看引用來源

我知你知.....唔該晒
唔使,,,,,,,,,自己人嘛

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-11 08:28 AM 發表 查看引用來源

已經好殘無得再殘
睇我就知啦..............廿幾卅歲人望落去似八九十歲架

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-11 08:28 AM 發表 查看引用來源
對住佢patpat................一腳仲埋去
唔係好明呀....你要真人示範.......我讀書小唔識

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-11 08:30 AM 發表 查看引用來源
唔使,,,,,,,,,自己人嘛
你真係好人喇.....不過若果你真人表演嘛比我睇好d

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-11 08:31 AM 發表 查看引用來源
睇我就知啦..............廿幾卅歲人望落去似八九十歲架
但係......我六七十歲d人望我都係得三四十歲啵....

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-11 08:32 AM 發表 查看引用來源

唔係好明呀....你要真人示範.......我讀書小唔識
好呀.................你企我前面啦................擰轉面................

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-11 08:32 AM 發表 查看引用來源

你真係好人喇.....不過若果你真人表演嘛比我睇好d
真人表演.................我唔掂架

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-11 08:34 AM 發表 查看引用來源

但係......我六七十歲d人望我都係得三四十歲啵....
你好彩過我囉

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-11 08:34 AM 發表 查看引用來源
好呀.................你企我前面啦................擰轉面................
唔得...我睇唔到既又點會明呢......你都係叫第二個企係你前面...我係側邊睇就ok架喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆