上一頁下一頁
發新話題

15,16/5 開心好玩C P有錢佬團,詳情請看第一頁(第九版)

收藏  |  訂閱
745  19.0k

引用:
原帖由 CHRIS131 於 2009-5-5 06:09 PM 發表
:smile_40: 團長我pm左你啦
已回PM,及回覆有關問題....又夠鐘收工....睇下今晚有無地方蒲先....

引用:
原帖由 ℻℻聲 於 2009-5-5 05:17 PM 發表 查看引用來源
我咪 1/5 你對面房果條四眼仔囉, 下次再搵你飲杯 !
未夠 50 分果個呀 !
我認得你

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-5 06:22 PM 發表 查看引用來源
已回PM,及回覆有關問題....又夠鐘收工....睇下今晚有無地方蒲先....
有人陪你嗰陣又唔要 :smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-5 06:33 PM 發表 查看引用來源

有人陪你嗰陣又唔要 :smile_45::smile_45:
你返落黎啦咩:smile_41:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-5 06:33 PM 發表

大哥...星期日晚,你都唔係唔知我地吹到5點架...你兩個就正呀, 去正骨再訓, 難為我訓唔夠兩個鐘又要爬起身返工....尋晚一返到屋企,食完飯, 坐係沙發睇睇下電視都訓左了...你話有幾累丫...

你單野點呀? 尋晚去左邊度hea??

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-5 06:39 PM 發表 查看引用來源
你返落黎啦咩:smile_41:
係已經返咗嚟 :smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-5 06:40 PM 發表 查看引用來源
大哥...星期日晚,你都唔係唔知我地吹到5點架...你兩個就正呀, 去正骨再訓, 難為我訓唔夠兩個鐘又要爬起身返工....尋晚一返到屋企,食完飯, 坐係沙發睇睇下電視都訓左了...你話有幾累丫...
你單野點呀? 尋晚去左 ...
擒晚同阿妹同埋佢個 fd 三條友去食小肥羊, 之後佢兩隻嘢上咗我房玩電腦................

審訊完成, 結案陳詞!!

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-5 06:44 PM 發表 查看引用來源

擒晚同阿妹同埋佢個 fd 三條友去食小肥羊, 之後佢兩隻嘢上咗我房玩電腦................

審訊完成, 結案陳詞!!
唔知你指乜野:smile_41:

引用:
原帖由 alpine 於 2009-5-5 06:47 PM 發表

唔知你指乜野:smile_41:
結得案陳詞,我估係close file....比目重生~
歡迎可愛小海豚回歸~~

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-5 06:55 PM 發表 查看引用來源

結得案陳詞,我估係close file....比目重生~
歡迎可愛小海豚回歸~~
咁咪好囉, 小海豚終於都回歸大海:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆