上一頁下一頁
發新話題

$12的快感=]

收藏  |  訂閱
104  19.8k

引用:
原帖由 蘋果蘋果=] 於 2009-4-26 20:14 發表 查看引用來源

:smile_40:  
即係咁啱用到啫.. 唔使深究既..

咁玩好似幾好玩wo~~
等我又試下先~

樓主,玩 yoghurt咁正呀,咁緊係玩到好 high ...........

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-4-27 12:16 AM 發表 查看引用來源

同女友仔玩強姦"feel" 就 ok .. 未經同意就唔喇.. :smile_35:
哈哈 我講姐 咁當然要尊重對方啦

:smile_29: 怕唔怕生芝呀..咁甜:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-4-27 12:16 AM 發表 查看引用來源

同女友仔玩強姦"feel" 就 ok .. 未經同意就唔喇.. :smile_35:
:smile_04: 呢個應該幾好玩....未有男友同我試...:smile_03: 我EX個D乖得滯~~~:smile_29: :smile_29: :smile_29:

呢招我都試過同sl 一齊玩,兩個都high到震呀!!:smile_38:

引用:
原帖由 蘋果蘋果=] 於 2009-4-26 05:05 PM 發表 查看引用來源
小妹第一次開post,寫得唔好請多多包涵!!

尋日同bf去爆房,點知個衰人無帶'小雨衣'出街,
結果當然要入7-11買,不過我地仲買多左樣野~(係咩?唔開估住!)
一入到房當然梗係去沖涼先啦!
沖好之後就叫bf訓低,拎左我地 ...
好好玩咁喎......

有機會好似咁同妳玩嗎?
我男廿幾,有心識朋友呀~我樣子ok~住九龍區~
我有心識朋友ga!!add我msn傾下做個朋友先呀^^

(指去我名按添加我msn就可以見到我msn ga喇^^)

引用:
原帖由 i_w_btlu 於 2009-4-27 03:20 AM 發表 查看引用來源
有機會好似咁同妳玩嗎?
我男廿幾,有心識朋友呀~我樣子ok~住九龍區~
我有心識朋友ga!!add我msn傾下做個朋友先呀^^

(指去我名按添加我msn就可以見到我msn ga喇^^)
個個post都一樣..搵食都比d誠意啦蠢人:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆