上一頁下一頁
發新話題

離婚後的性生活

收藏  |  訂閱
73  2.7k

引用:
原帖由 hk1861 於 2009-4-21 12:49 發表 查看引用來源
填海好呀!做褔社會。可以去看看周邊環境先嗎?因為要長住的,我怕嘈的。
依家重邊海比你填呢

樓主,點解好似幫自己賣廣告, 隨時為女人服務咁 ? 想轉行 ?

引用:
原帖由 siusiu99999 於 2009-4-21 12:50 PM 發表

依家重邊海比你填呢
填唔到咪做浮屍囉~~
西環果隻囉~!:smile_38:

深 圳 大 富 豪的鴨收費太貴了。都是那個富婆的老公不好,才會發生的。

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-4-21 12:52 發表 查看引用來源

填唔到咪做浮屍囉~~
西環果隻囉~!:smile_38:
點解要去西環呢 :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 siusiu99999 於 2009-4-21 12:53 PM 發表

點解要去西環呢 :smile_27: :smile_27:
西環出名浮屍嘛..............:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 hk1861 於 2009-4-21 12:49 PM 發表 查看引用來源
填海好呀!做褔社會。可以去看看周邊環境先嗎?因為要長住的,我怕嘈的。
你填海都阻住生態發展啦:smile_34:

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-4-21 12:54 PM 發表 查看引用來源

西環出名浮屍嘛..............:smile_39: :smile_39: :smile_39:
不過浮中環出名D架:smile_34:

引用:
原帖由 LIONDOG1030 於 2009-4-21 12:54 PM 發表

你填海都阻住生態發展啦:smile_34:
下.............咁咪即係唔死都冇用?
但死左一樣係冇x用~!:smile_39::smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 LIONDOG1030 於 2009-4-21 12:55 PM 發表

不過浮中環出名D架:smile_34:
是但啦,隨佢喜歡浮去邊啦,,都係死隻鴨啫!:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆