上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異笆邑

收藏  |  訂閱
750  6.3k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-21 02:27 AM 發表

明天見我果邊冇人既話, 去踩兩腳丫...:smile_44:
聽日妳好忙咩   

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-21 02:24 AM 發表 查看引用來源

頭像還頭像...理鬼人地點諗咩..自己鐘意用咩就用咩啦:smile_34:
我要學習就係呢點:smile_35:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 02:26 AM 發表 查看引用來源

咁典線...:smile_38:
冇所謂, 諗住玩一舖架咋:smile_38:
不過始終冇人去, 好似怪怪地咁即...:smile_13:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-21 02:27 AM 發表

我望住呢兩個杯麵

好猶豫 . . . . .      
但係...我見到你呢2個字....肚仔古古叫..:smile_13:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-21 02:26 AM 發表

我就係諗住安排妳去另一條龍到休息吓呀:smile_40:

:smile_43:
洗白白啦

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-21 02:27 AM 發表 查看引用來源

我望住呢兩個杯麵

好猶豫 . . . . .      
肚餓食d野啦....
有時d野都未必係諗咁差既, 你好耐未食過, 咪當重溫下細個食杯面既時光囉:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 02:30 AM 發表

但係...我見到你呢2個字....肚仔古古叫..:smile_13:
:smile_19:   妳都搵野食啦 .....

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-21 02:28 AM 發表 查看引用來源

聽日妳好忙咩   
如果我乖乖地.....都係忙架...:smile_13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-21 02:32 AM 發表

肚餓食d野啦....
有時d野都未必係諗咁差既, 你好耐未食過, 咪當重溫下細個食杯面既時光囉:smile_38: :smile_30:
所以我好唔明

自己以前 點解可以連 d 味精水都飲埋 .......  

呢 d 野  .. 我都成六七年無食掂過     

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-21 02:32 AM 發表 查看引用來源

:smile_19:   妳都搵野食啦 .....
係啦, 有人想食冇得食
咁你有得食就快去食啦
杯面都係食物, 充飢即

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆