上一頁下一頁
發新話題

4月25日星期六晚再來深圳Richy狂歡日!!!!<已留中SOFA>

收藏  |  訂閱
110  5.5k

引用:
原帖由 sing2005hk 於 2009-4-22 02:32 PM 發表 查看引用來源

唔明......你睇下邊個去囉
上一次有去果d多數都去返~~~
死啦..又好多人...哈哈~~~
頂…我話上次分開識左幾個女仔…咁我唔通叫哂出黎咩…不如唔叫…你唔係話留左大sofa咩

全力支持

我係GEORGE呀  今次去唔到  下次先JOIN得  幫你推一野先

果晚我俾條女帶走左我:smile_40:

引用:
原帖由 祖高爾10 於 2009-4-22 04:28 PM 發表 查看引用來源
sing 今次你預番8~10人就最好..太多人女女無位坐...( 見意ja ) ^^
留左大卡~~~~一定夠坐~~~

引用:
原帖由 shibuyaboy 於 2009-4-22 10:54 PM 發表 查看引用來源
我係GEORGE呀  今次去唔到  下次先JOIN得  幫你推一野先

左你去邊到丫~~哈哈~~講黎听下~

引用:
原帖由 shibuyaboy 於 2009-4-22 10:54 PM 發表 查看引用來源

係wor...Geogre..果晚真係見你好早同條女走, 好似好趕甘, 報告下. ^^

引用:
原帖由 祖高爾10 於 2009-4-23 01:51 AM 發表

係wor...Geogre..果晚真係見你好早同條女走, 好似好趕甘, 報告下. ^^
條女見我醉醉地帶走左我  帶左我返佢屋企囉:smile_40:

咁你有冇食到好野呀? 你地之後又去左邊呀:smile_30:

引用:
原帖由 shibuyaboy 於 2009-4-23 11:13 AM 發表 查看引用來源

條女見我醉醉地帶走左我  帶左我返佢屋企囉:smile_40:

咁你有冇食到好野呀? 你地之後又去左邊呀:smile_30:
哈哈~~~之後就精釆啦......

引用:
原帖由 祖高爾10 於 2009-4-23 01:51 AM 發表 查看引用來源

佢走左我都唔知~~~~~
果時我都醉醉地~~~~

引用:
原帖由 祖高爾10 於 2009-4-22 12:40 PM 發表 查看引用來源
hihi, 啊sing, max...我係Eric...今星期.....Count me in again wakaka...我已經約左Baby 食飯再去Richy 玩....
eric..你有幾多個人去?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆