上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第六回

收藏  |  訂閱
743  4.4k

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-4-15 04:31 PM 發表 查看引用來源
飲多d蜜糖~唔好媾水飲:smile_38:
就咁食蜜糖會唔會有啖呀????

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-15 16:33 發表 查看引用來源

12號晚....其實以經呼吸困難
但我唔為以
我以為係傷風感冒
點知我13號朝放工去睇醫生(公司附近診所)
先知氣管問題...醫生開咗13-14..........2日假比我
我今日睇返自己私家醫生
佢就話我氣管發炎. ...

:smile_40: 小心身體呀

引用:
原帖由 啟天 於 2009-4-15 04:34 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: 小心身體呀

冇辦法......天氣時凍時熱
變得太快
氣管接受唔到

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-15 16:36 發表 查看引用來源

冇辦法......天氣時凍時熱
變得太快
氣管接受唔到

著長衫唔好吹風

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-15 04:33 PM 發表 查看引用來源

就咁食蜜糖會唔會有啖呀????
甘係唔會~早~晚一次:smile_38:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-15 16:33 發表 查看引用來源

12號晚....其實以經呼吸困難
但我唔為以
我以為係傷風感冒
點知我13號朝放工去睇醫生(公司附近診所)
先知氣管問題...醫生開咗13-14..........2日假比我
我今日睇返自己私家醫生
佢就話我氣管發炎. ...
戒晒所有刺激,生冷同油膩野,煎炸野
食清淡d,飲多d 暖水

蜜糖唔會惹痰既,放心好了

再唔係含一啖川貝枇杷膏係口,慢慢吞落喉嚨度囉
幾好架......希望妳快d好番啦
因為我之前都係咁,咳足成個幾兩個月
番唔到工呀

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-15 04:47 PM 發表 查看引用來源

戒晒所有刺激,生冷同油膩野,煎炸野
食清淡d,飲多d 暖水

蜜糖唔會惹痰既,放心好了

再唔係含一啖川貝枇杷膏係口,慢慢吞落喉嚨度囉
幾好架......希望妳快d好番啦
因為我之前都係咁,咳足成個幾兩個月
番唔到 ...
耍真蜜糖:smile_38: :smile_38:

小天使訓左?

每一個夕陽,總令人想起..................想起和你道別,是一個新的盼望還是開始呢.............

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-4-15 05:17 PM 發表 查看引用來源
每一個夕陽,總令人想起..................想起和你道別,是一個新的盼望還是開始呢.............
手手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆