上一頁下一頁
發新話題

尋日真係做到出火

收藏  |  訂閱
179  21.2k

引用:
原帖由 caka22 於 2009-4-15 12:29 AM 發表 查看引用來源

你大力推介喎~~ 你一定食得好滋味
我鐘意喎....最高情趣.......:smile_44:

引用:
原帖由 caka22 於 2009-4-14 11:11 PM 發表 查看引用來源
話說尋日同我條仔搞野, 間中我都有幫佢用口..
其實對於我黎講問題不大, 但佢一次都無幫我用口,

而且之前都成日聽佢講話覺得唔可以用口幫女人....

尋日夜晚本來大家都興高采烈既, 車完一輪, 佢又想我幫佢用 ...
我女友以前間唔中都有幫我,但就拒絕我親吻佢嘅小妹妹lor:smile_39: ,爆灰呀!:smile_39: !:smile_39: !

引用:
原帖由 ken9@9 於 2009-4-15 12:30 AM 發表 查看引用來源

我鐘意喎....最高情趣.......:smile_44:
難道都有D 高 TIM~

:smile_13:  樓主唔好幫男友吹  lor

引用:
原帖由 chrislau1668 於 2009-4-15 12:31 AM 發表 查看引用來源
我女友以前間唔中都有幫我,但就拒絕我親吻佢嘅小妹妹lor:smile_39: ,爆灰呀!:smile_39: !:smile_39: !
哈~~ 你想食又唔比你食~~ 真係天意

引用:
原帖由 caka22 於 2009-4-15 12:31 AM 發表 查看引用來源

難道都有D 高 TIM~
但奶邊度係由個女仔操控喎....只有佢先知自己邊度舒服

引用:
原帖由 eph 於 2009-4-15 12:32 AM 發表 查看引用來源
:smile_13:  樓主唔好幫男友吹  lor
尋日嘈個時 梗係唔同佢吹啦,
入都唔比~~ 哼

引用:
原帖由 caka22 於 2009-4-15 12:34 AM 發表 查看引用來源

尋日嘈個時 梗係唔同佢吹啦,
入都唔比~~ 哼
吊下佢癮 :smile_40:

引用:
原帖由 ken9@9 於 2009-4-15 12:34 AM 發表 查看引用來源

但奶邊度係由個女仔操控喎....只有佢先知自己邊度舒服
咁既姿勢應該 幾攰.......

引用:
原帖由 caka22 於 2009-4-15 12:37 AM 發表 查看引用來源

咁既姿勢應該 幾攰.......
但舒服.....你鐘意奶..應該試下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆