上一頁下一頁
發新話題

不知如果是好....

收藏  |  訂閱
97  2.6k

引用:
原帖由 天才兒童 於 2009-4-14 16:53 發表 查看引用來源

有咩咁出奇....
有女人訓係我身邊...我都冇興趣想做喇...一 d d 人姐...唔係個個男人都咩架麻
你個又咩女人訓係你身邊呀???:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 天才兒童 於 2009-4-14 05:01 PM 發表 查看引用來源

鬼妹岩唔岩...哈哈
如果台妹同鬼妹...我會揀台妹....
因為我英文唔了得...雖然鬼妹係勁放:smile_46:
但係食唔到:smile_35:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-4-14 05:01 PM 發表

你個又咩女人訓係你身邊呀???:smile_42: :smile_42:
MARY~~~~~~~~

引用:
原帖由 felix_mcs 於 2009-4-14 16:54 發表 查看引用來源

男人在不同既階段, 都會不同既諗法既
呢句好中point....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Siu_Dog 於 2009-4-14 05:02 PM 發表

你又知台妹唔夠鬼妹放~~~

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-4-14 05:01 PM 發表 查看引用來源

係女人s.......好幾個...哈哈.......幾年前我發覺左一樣野...唔係我女朋友, 我冇興趣做.....我朋友真係叫我睇心理醫生:smile_45:

引用:
原帖由 Siu_Dog 於 2009-4-14 16:56 發表 查看引用來源

我只得20
背景都好大影響既...

唔係係外國大啦??...

引用:
原帖由 Siu_Dog 於 2009-4-14 05:02 PM 發表 查看引用來源

鬼妹都放架...我成日都 "meet" 佢地 pat pat

引用:
原帖由 天才兒童 於 2009-4-14 17:04 發表 查看引用來源

係女人s.......好幾個...哈哈.......幾年前我發覺左一樣野...唔係我女朋友, 我冇興趣做.....我朋友真係叫我睇心理醫生:smile_45:
係GF 你先會做呀????:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 北條彰 於 2009-4-14 05:04 PM 發表 查看引用來源

你又知台妹唔夠鬼妹放~~~
估架咋:smile_19:
不過台妹d相正好多:smile_46:
比較岩我口味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆