上一頁下一頁
發新話題

我與班長的故事

收藏  |  訂閱
65  15.5k

那麼多巧合又玄妙的無花果愛情故事!:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-4-10 05:21 PM 發表 查看引用來源

根本係1個膠post:smile_30::smile_30:
:smile_47: 信膠神..得永生 :smile_46:

引用:
原帖由 可兒 於 10-4-2009 18:46 發表 查看引用來源

:smile_47: 信膠神..得永生 :smile_46:
:smile_47:得永生..信膠神:smile_46:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-10 06:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_40:可兒..你買左簽名個銀包la..

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-10 08:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_40:可兒..你買左簽名個銀包la..
據說..冇貨~~~:')
:smile_45: 不過我已經叫人搵...睇下有冇人有存貨..幾多錢我都要!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-4-10 07:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_47:得永生..信膠神:smile_46:
7少陣啦你:smile_30:

憑感覺摸索彼此!!! Thank you so much!

引用:
原帖由 可兒 於 11-4-2009 03:23 發表 查看引用來源

7少陣啦你:smile_30:
少左妳,我就唔7

我一路睇一路笑到short左XD
太強了吧...
很純真的Möbius strip...
我還是頭一次知道這些小時勞作是有名字還有這麼高深的數學性質.........
雖然...應該是作的故事...
但娛樂性甚強...謝謝你給我一個如此快樂的數分鐘...:smile_30:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-4-11 11:28 AM 發表 查看引用來源

少左妳,我就唔7
多左你..我仲7:smile_45: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆