上一頁下一頁
發新話題

大戰一場

收藏  |  訂閱
178  6.9k

回覆 49# 的帖子

偶爾回味係幾好,可以加多好多好多幻想上去,令到那往事好完美......所以我久不久都想想曾經遇上的名器........有時都有訊聯,不過就冇出過街了....天意囉,大家時間夾不來.....:') :') :')

引用:
原帖由 evenohyeah 於 2009-4-8 12:34 PM 發表 查看引用來源
REPORT得幾好喎, 撐你
THX支持,交流吓啫,過往其實仲有唔少荒唐事,有機會再說.............

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2009-4-8 12:13 PM 發表 查看引用來源

天氣乾燥~
小心火燭啊:smile_47: :smile_47:
遇著妳 ~ 火燒後欄都抵啦 ~ :smile_47:

引用:
原帖由 maryandjohn9999 於 2009-4-8 12:41 PM 發表 查看引用來源

THX支持,交流吓啫,過往其實仲有唔少荒唐事,有機會再說.............
post多d 正野啦~
你寫得幾好:smile_40:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-4-8 12:44 PM 發表 查看引用來源

遇著妳 ~ 火燒後欄都抵啦 ~ :smile_47:
食飯時間:smile_30: :smile_43:

I want go that Bar

引用:
原帖由 jeojeo 於 2009-4-8 02:24 PM 發表 查看引用來源
I want go that Bar
I JUST WANNA TAKE OFF THAT BRA
那1間真係唔重要,睇緣份、對手、TIMING、地點.......就算同1個人,唔同日子,唔同MOOD去,都唔同啦?!我試過有1次整左大大個LEMON俾3條女食,HAHA!文雅D叫斷然拒絕.................通俗D係=睬佢ON-9!!!

引用:
原帖由 有情無情 於 2009-4-8 09:53 AM 發表 查看引用來源

貢都比你執到件荀嘢,開心屎啦!
:smile_38::smile_38:無.情,...

引用:
原帖由 maryandjohn9999 於 2009-4-8 01:28 AM 發表 查看引用來源
早兩晚1個人落吧飲野,諗住靜靜地坐下,整3兩個round就走,已經去1間唔係相熟嘅吧,費事同果度做d人或撞到fd,少不免又要杯上杯落,第1杯beer到肚,冇咩味,轉第2杯,飲威士忌溝綠茶,都係冇唻味道,可能果晚真係冇乜mood ...
呢d真係一流....一d手尾跟都無......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-8 02:35 PM 發表 查看引用來源

呢d真係一流....一d手尾跟都無......:smile_30: :smile_30:
:smile_30::smile_13:我都想試下..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆