上一頁下一頁
發新話題

第 1 次發帖 --- 在陌生人的車上 (UPDATED)

收藏  |  訂閱
106  9.1k

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:27 PM 發表 查看引用來源

肚餓 + 眼訓就唔好做啦
飽暖先至思淫慾架嘛
我咪就係lunch hour 同佢玩囉,,,,
我插佢, 佢就黎左3次, 我就1次都出唔到...hahahaha

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-6 04:30 PM 發表 查看引用來源

哦.....:smile_13:
原來係咁....
了解了解
ons 係會上癮既, 佢點會停丫....
有靚仔撩佢, 佢話唔想啫, 佢"妹妹"就流晒"口水"呢....hahahahahaaa

引用:
原帖由 KSYKS 於 2009-4-6 04:30 PM 發表 查看引用來源
好耐之前,跟一大班朋友去唱k飲酒 , 飲到個人都wing wing地 , 有個女仔(當晚先識)就話去佢屋企再玩過啦 , 咁我就同佢去左 , 一去到就攪,插左一陣就發覺自己完全唔係狀態,最後都係用手幫佢攪掂....諗返起,飲完酒做愛真 ...
據我觀察,飲大左後出唔到野既男仔佔我接觸過既 50%
不過都要睇返佢果日既身體狀況既
如果係眼訓、倦、唔開心之類會更大影響

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:34 PM 發表 查看引用來源

我仲記得當時我都好想插到出野,點知插極都冇咩感覺,我仲標咪冷汗....

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-4-6 04:33 PM 發表 查看引用來源

ons 係會上癮既, 佢點會停丫....
有靚仔撩佢, 佢話唔想啫, 佢"妹妹"就流晒"口水"呢....hahahahahaaa
真係會上癮,我用好強既意志先戒到:smile_34:

引用:
原帖由 KSYKS 於 2009-4-6 04:36 PM 發表 查看引用來源

我仲記得當時我都好想插到出野,點知插極都冇咩感覺,我仲標咪冷汗....
標冷汗添,哈哈~~
D 感覺俾酒精麻醉左嘛
如果唔係打真軍既話
帶住個套真係咩感覺都冇架

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:34 PM 發表 查看引用來源

我agree~!!!!
我試過2次飲左硬唔到...
一次肚餓硬住都出唔到...

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-4-6 04:39 PM 發表 查看引用來源

我agree~!!!!
我試過2次飲左硬唔到...
一次肚餓硬住都出唔到...
所以 BF 如果眼訓我都唔會搞佢
與其要佢交功課不如自己 DIY……:smile_39:

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:39 PM 發表 查看引用來源

標冷汗添,哈哈~~
D 感覺俾酒精麻醉左嘛
如果唔係打真軍既話
帶住個套真係咩感覺都冇架
個陣冇用套.....都冇咩感覺
d酒精真係麻醉得我好犀利

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-6 04:38 PM 發表 查看引用來源

真係會上癮,我用好強既意志先戒到:smile_34:
我就未quit....用多1,2年先搵去quit~!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆