上一頁下一頁
發新話題

男友要求試肛交, 好痛呀..

收藏  |  訂閱
286  35.6k

叫你男友幫你潮吹, 再用淫水濕潤肛門, 就能很興奮地肛交

回覆 1# 的帖子

玩後面玩得多, 好易失禁嫁, 即係行行下必糞呀:smile_27: , 你條仔鐘意玩你揾假狗插佢羅,我玩人就話, 人玩我就米, 不過樓主插完含得返, 都唔係普通人, 可能有自己一套想法。 比我就唔想用成人紙尿片啦!

你甘插法實痛能死!要開發:smile_35: 架
用ky加手指!ok之後至用真野!
慢慢入哂之後至輕輕插!多兩次就條條大路通罹馬啦

引用:
原帖由 有情無情 於 2009-4-5 07:19 PM 發表 查看引用來源

可兒妹妹你都覺呢!:smile_42:
:smile_19: 仲話含番...JA係食屎
:smile_35: 冇啦啦開後欄..鬆左會點............愈睇愈恐怖

引用:
原帖由 applefcy 於 2009-4-5 04:01 PM 發表 查看引用來源
尋晚同男友做左一次後, 佢突然從後攬實我係咁用jj頂住我個pat pat, 佢話好想試下插我後面, 因為我地未試過都想試下 點知我都未預備好, 佢已經係咁插, 痛到我叫停左佢, 佢話好想插..但係我已經比佢插到痛到咩興趣都無 ...
我男友都話想.. 但我死守.
痛架麻大佬...
好污漕...
不過如果飲左酒我都可能會比佢入GA

crazy...
玩後門乾爭爭咁一定唔得,加上你第一次玩肯定窄+冇咁快ready,
就咁直接頂想唔痛都幾難.
雖然間中玩下都幾high. 但手指+ky行先啦 @@

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-4-6 04:26 AM 發表 查看引用來源

我男友都話想.. 但我死守.
痛架麻大佬...
好污漕...
不過如果飲左酒我都可能會比佢入GA
:smile_30: 你頭像好SHARP

有正門唔行,係要走後門:smile_45:

引用:
原帖由 dandruff 於 2009-4-6 02:25 AM 發表 查看引用來源
玩後面玩得多, 好易失禁嫁, 即係行行下必糞呀:smile_27: , 你條仔鐘意玩你揾假狗插佢羅,我玩人就話, 人玩我就米, 不過樓主插完含得返, 都唔係普通人, 可能有自己一套想法。 比我就唔想用成人紙尿片啦!
係囉. 唔想可以死守GA JA!!
玩開上引, 就麻煩喇

引用:
原帖由 愛.森美 於 2009-4-6 04:38 AM 發表

係囉. 唔想可以死守GA JA!!
玩開上引, 就麻煩喇
张相系唔系你吖?身材好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆