上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  50.7k

引用:
原帖由 lautaktak 於 2009-4-4 09:10 PM 發表 查看引用來源

佢地既技倆簡直出神入化, 仲可以攪到你為左佢乜都肯做 =.=
冇可能卦

引用:
原帖由 lautaktak 於 2009-4-4 09:10 PM 發表 查看引用來源

佢地既技倆簡直出神入化, 仲可以攪到你為左佢乜都肯做 =.=
你自己入世未深o者:smile_34:

引用:
原帖由 芙蓉先生 於 2009-4-4 12:37 發表 查看引用來源

講多幾句唔代表賣廣告架CHING

我已經好少去芙仔 因為絕對唔夠喉
同樣價錢 比多少少玩足全套 質素仲要唔係差 你會點選擇? 哈哈
你講既係唔係老年咁遠既東莞呢?
定係皇崗呀..羅湖呀..向殺呀~~ 果d村仔店呢?

回覆 1# 的帖子

thx for number report

引用:
原帖由 穿心箭 於 2009-4-4 12:53 發表 查看引用來源

係咪每月一次咋...同埋行cat walk showD女係咪就係D技C:smile_13:  
幾點鐘開開始:smile_41:

引用:
原帖由 CrazyDiamond 於 2009-4-4 13:29 發表 查看引用來源
呀講開又講,自己之前好耐冇去芙仔,今次見到有件以前未見過之青春女部長,長鬈頭髮加樣子QQ哋咁唔錯,佢一對長腳再加黑絲襪及high heel就更加正得不得了:smile_47: ,我望佢重多過望那些落鐘之技師:smile_35: ...
這些女仔先引死:smile_22:

回覆 55# 的帖子

師兄... 芙水每月 2 號 金 B 每月 22 號... 行秀 D 女咪係技師囉... 唔通你以為係請番來的模特兒 ? :smile_40:

回覆 52# 的帖子

亦都可能係個 MM 深... 佢入來入去都入唔哂... 係入哂未深... :smile_30:

WHERE is 芙蓉桑拿??

多謝c-hing芙蓉桑拿真係旺到離晒普報告....芙仔出名D女靚女架啦.:smile_46:...小弟試過30,68真係幾正.:smile_47:..又識冧人...但好耐冇去啦...費事唔少心沉啦..:smile_43:..同埋真係好怕輪街症.....:smile_42::smile_42::smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆