上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第二版)

收藏  |  訂閱
746  8.2k

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-2 02:08 PM 發表 查看引用來源

仲要唔係老虎,係老媽子,嗚嗚嗚~~~~
唉......你既案例我真係第一次見.....:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-2 14:08 發表 查看引用來源

仲要唔係老虎,係老媽子,嗚嗚嗚~~~~
咁都係上山頂/星光大道好啲....

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-2 01:50 PM 發表 查看引用來源
你唔係想見下我下嘛…
想你見報(告)多啲

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-2 02:04 PM 發表 查看引用來源

應該黎唔到啦,要守行為了......:')
對於你咁悲壯嘅情況, 本人致以深切嘅慰問及同情

但係同時間, 我地亦都會為咗你, 再出力啲咁去揾多啲靚女玩架喇 :smile_30::smile_30:
唔使掛住我地 :smile_15:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-2 02:12 PM 發表 查看引用來源

想你見報(告)多啲
如果我有咩攪笑烏龍野…我唔介意其他師兄寫埋我出黎大家笑下既…:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-2 02:15 PM 發表 查看引用來源

對於你咁悲壯嘅情況, 本人致以深切嘅慰問及同情

但係同時間, 我地亦都會為咗你, 再出力啲咁去揾多啲靚女玩架喇 :smile_30::smile ...
衝閘坐左佢既b女先…

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-2 02:15 PM 發表 查看引用來源
如果我有咩攪笑烏龍野…我唔介意其他師兄寫埋我出黎大家笑下既…:smile_30: :smile_30:
nonono, 係幫你影沙龍呀 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-2 02:09 PM 發表 查看引用來源

唉......你既案例我真係第一次見.....:smile_27: :smile_27:
家教嚴,由細到大都係咁,吊~~~~
又唔可以發圍......:')

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-2 02:17 PM 發表 查看引用來源
衝閘坐左佢既b女先…
呢樣交俾 R 去搞啦, 又或者可能 vodka 又有資肋呢 :smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-4-2 02:10 PM 發表 查看引用來源

咁都係上山頂/星光大道好啲....
去大嶼山坐連:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆