上一頁下一頁
發新話題

同女朋友做愛開始有d感覺

收藏  |  訂閱
77  8.1k

引用:
原帖由 shoken 於 2009-4-3 12:12 AM 發表 查看引用來源

佢之前比人破左啦, 仲要好唔開心的情況下(佢講我知的), 唔知係咪因為咁有陰影
咁唯有唔好強迫
同埋搵個佢覺得好舒服既地方
才做,EG去旅行

引用:
原帖由 shoken 於 2009-4-3 12:12 AM 發表

佢之前比人破左啦, 仲要好唔開心的情況下(佢講我知的), 唔知係咪因為咁有陰影
e..有可能波..
所以你更加要俾去感受到性愛ge樂趣啦!
你地做完,去有嘸高潮?或者去有嘸是過高潮?
努力D啦CHING! 加油!
或者去一感受到高潮帶來的嘸比快樂,就停吾到啦!:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 StupiDsoso 於 2009-4-3 12:17 AM 發表 查看引用來源

e..有可能波..
所以你更加要俾去感受到性愛ge樂趣啦!
你地做完,去有嘸高潮?或者去有嘸是過高潮?
努力D啦CHING! 加油!
或者去一感受到高潮帶來的嘸比快樂,就停吾到啦!:smile_47: :smile_47:
有呀! 就係因為男上女下有高潮, 佢就唔想轉其他動作, 剩係想我係咁男上女下, 其實佢都主動攪我先, 但點都唔轉姿勢同唔比我車佢, 同佢講個, 佢次次都話下次先.......試過一 次在日本旅行時就因為咁而吵架, 大家都無奈, 我已經唔再逼佢, 但換來的就是我開始唔多想同佢攪(悶嗎......), 所以個人已經有D想越鬼, 而家只停在思想上

引用:
原帖由 shoken 於 2009-4-3 12:30 AM 發表 查看引用來源
有呀! 就係因為男上女下有高潮, 佢就唔想轉其他動作, 剩係想我係咁男上女下, 其實佢都主動攪我先, 但點都唔轉姿勢同唔比我車佢, 同佢講個, 佢次次都話下次先.......試過一 次在日本旅行時就因為咁而吵架, 大家都 ...
一係你男上時,攪到佢好HIGH時
突然抱起佢用女上啦

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2009-4-3 12:39 AM 發表

一係你男上時,攪到佢好HIGH時
突然抱起佢用女上啦
gd idea!或者你扑扑下停低,吾轉pose就吾插,可能去就俾咖啦!!:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 StupiDsoso 於 2009-4-3 05:18 AM 發表 查看引用來源

gd idea!或者你扑扑下停低,吾轉pose就吾插,可能去就俾咖啦!!:smile_47: :smile_47:
你果招果然有用! 我今日見佢睇睇下書, 突然來一招"突擊"同佢解除武裝, 佢仲係問我做什麼之時, 我就一野咀埋去封住佢, 開頭係有d想推開我, 因為佢一向都唔like車, 但我第二隻手沒有偷懶, 一路抄佢妹妹, 一路攪下佢個pat pat, 佢終於都沒有反抗同我車落去:smile_47: , 之後我又突然停止攻擊, 佢就一臉不滿的望住我:smile_46: , 於是我就立即除衫開波, 我先奶他妹妹, 佢開頭都叫唔好, 但我沒理佢, 之後佢就問我"係咪好好味" (講真我唔係太好, 但佢都幾喜歡咁, 我就會遷就下), 佢都用手向我進攻, 係咁攪我jj, 最後佢同我都開始來料, 咁我就笠dom dom準備進入, 開頭都係窄窄地, 我都要係佢門口敲下門, 之後進入了就慢慢抽插, 我一路同佢車一路抽插, 佢就突然間同我講"你條jer突然間硬左好多呀!!" 因為我好興奮, 所以真係好似勁左咁, 我用命令的口吻同佢講"你唔好理, 我地不要停下, 同我車落去" 之後就兩人擁抱一起, 一路車一路抽插, 佢就不叫要大力d, 果刻我真係開心到震 , 因為我終於同女朋友有d似做愛應有的感覺 插插下佢突然妹妹收縮, 抱得我好實, 仲叫我一定大力d同唔好停, 我知佢已經到高潮啦, 雖然我都想吊下佢引, 因為我都想吊耐d, 但係佢果招陰道收縮真係好大殺傷力, 比佢係咁夾的情況下, 我用盡全力抽插他30幾下就出左...... , 仲要係中出(不過有dom dom嗎), 而家都仲回味緊!!!!

雖然今次都係男上女下, 但都已經有進步, 同佢車都真係好正, 不過佢高潮時沒有大叫, 只係面紅紅同一副好似好肉緊的表情, 但係都已經好開心, 下次一定會在高潮時先打劫佢轉pose!! 最後問各位c hing, 我在抽插她百幾下才出野, 算不算太少? 如果係又有什麼方法可以耐d?

恭喜晒!終於有 D 進步了~
男仔學下樓主啦,唔係下下肚餓都要出街食既

very interesting story...yea try different things to spice up your sex life, next time maybe use some romantic backgroud (candle/music), more foreplay, or like urs 'sudden attack' hehe...etc.

wish you success la!

恭喜樓主唔駛搵sp喇~~
可以滿足又唔駛做d對唔住女友gei事, 十扑! :smile_38:

你思想上一d都冇問題,係你條女有問題:smile_39: :smile_39: 可憐:smile_39: :smile_39:
你條女乜都唔做,買個rosemary攪好過啦:smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆