上一頁下一頁
發新話題

想問吓各位搵SP o既準則.....

收藏  |  訂閱
130  3.4k

引用:
原帖由 ~小妖精~ 於 2009-3-29 11:31 PM 發表 查看引用來源

唔可以話你唔啱, 只不過遊戲規則係咁, 破壞左就學你話齋只好"不歡而散"lor~ :smile_39:
出嚟淨搞冇其他活動, 咪sp.....
都想搵個SP WOO

我只係想知係邊度先搵到SP...

引用:
原帖由 ~小妖精~ 於 2009-3-29 09:35 PM 發表 查看引用來源

我返嚟喇~~~
去咗食飯呀~~

我都同意你gei講法. 雖然我未試過有sp, 不過都聽過古仔, sp當自己係正印.... 最好搞到好麻煩.... :smile_45:
我覺得最緊要知自己位置~

btw, 想問下其實有冇 ...
sorry~~~過左成晚先答你~~~:smile_30:

sp係唔可以有感情
有感情既就係sl(secret lover)
但sl好危險
如果個sl真係當左自己係真既另一半,一定要好決斷咁分手
唔係就一身蟻....:smile_45:

我係一個專一o既男人
從未玩過 sp

引用:
原帖由 hkgirl1980 於 2009-3-29 11:08 PM 發表 查看引用來源
sp 當自己係對方男/女朋友, 是不是很不對呀? 是否一定要知道自己的位置. 否則就"不歡而散"?
因為我剛剛認識了一個男人, 我和他巳上床, 但我不知道, 我們是否 sp? 我不知道我們關係是怎樣? 我成日問他有沒有愛我, 他 ...
答對了。

要守得秘密既同事:smile_22:

唔好太熟... 但係要夾~ :smile_34:

性格方面︰
性同愛要分開,最緊要係唔好上身,絕對唔可以有發生感情既可能性
可以保守秘密,最好就完全唔識我身邊任何朋友
最好只有我一個 sp,如果有其他我都唔 mind
同我講聲就 ok 喇,因為如果得我一個我可以中出

"性"格方面︰
咩都可以試,接受到我想玩既野,思想開放

老技方面︰
最好咩都識啦,教埋我仲好
不過有金手指絕對優先

體型方面︰
唔肥唔瘦就 ok,當然希望又長又粗:smile_47:
粗粗粗絕對優先:smile_47:
當然最緊要身體健康冇病冇痛~

WA 你係邊度搵SP a ??:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:
引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-5 10:51 AM 發表 查看引用來源
性格方面︰
性同愛要分開,最緊要係唔好上身,絕對唔可以有發生感情既可能性
可以保守秘密,最好就完全唔識我身邊任何朋友
最好只有我一個 sp,如果有其他我都唔 mind
同我講聲就 ok 喇,因為如果得我一個我可以 ...

引用:
原帖由 alanzzk 於 2009-4-5 08:16 PM 發表 查看引用來源
WA 你係邊度搵SP a ??:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:
而家講準則之嘛
我暫時冇打算搵 SP 呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆