上一頁下一頁
發新話題

我係沙沙呀...係零八年十二月中..同家姐男友架第二次呀

收藏  |  訂閱
90  26.9k

引用:
原帖由 lovelysasa1313 於 2009-3-28 04:45 PM 發表 查看引用來源
大家好呀....成個星期無上黎拿.好多謝大家比咁多寶意見我呀....
我會細心咁睇架...thx very much everybody a/....
    個次係因為我家姐腸胃炎入左院兩日.....而我家姐就佢男友幫佢番屋企攞d日用品....咁個 ...
咁今次有冇比佢內射呀

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-3-29 09:33 AM 發表 查看引用來源

咪係.. 家姐同你條仔扑野又得唔得 ? ..:smile_45:  一不離二.. 不過係時候停喇~
根本一開始就係錯哂:smile_45:
好搞唔搞..係度食又要係度all..仲以為自己好撚型:smile_42:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-3-29 06:15 PM 發表 查看引用來源

根本一開始就係錯哂:smile_45:
好搞唔搞..係度食又要係度all..仲以為自己好撚型:smile_42:
同意, 搵食要行遠D

引用:
原帖由 金融炒仔 於 2009-3-29 07:36 PM 發表 查看引用來源

同意, 搵食要行遠D
:smile_38: 拒絕唔到都要同家姐講佢想搞個妹...等佢家姐小心d:smile_45:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-3-29 07:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 拒絕唔到都要同家姐講佢想搞個妹...等佢家姐小心d:smile_45:
呢個男的不是好東西 ~!!!

即是你家姐男友都5係真心對你家姐啦

very  very  good

睇完第一個 POST 時覺得妳都唔錯得哂...:smile_44:
但再睇完呢個之後....真係得啖笑....好在我真係"支持康復者"既熱心人仕黎

引用:
原帖由 ~~慧~~ 於 2009-3-28 04:58 PM 發表 查看引用來源

但樓主都想要wo~
X2......

貪玩又貪食,,,,,,,,,:smile_04:

樓主..
你食既話..最好行遠d食...
因唔知你家姐如果知既話..會變成點...
e+"算"係得你一個親人...
有日佢返到黎...見到個妹同自己個bf攪埋一舊....佢會向邊度發洩???可能做埋傻事都唔定............
你都唔想因為一次高潮..而冇左一個家姐下話....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆