上一頁下一頁
發新話題

Sex Lover灣仔野戰~ 你今日濕左未~~19/3 updated~~主場大戰!

收藏  |  訂閱
64  11.5k

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-3-19 10:42 PM 發表 查看引用來源
係海灘做就最正..........................
咁妳幾時出返個沙灘大戰post ar?

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-3-19 10:46 PM 發表 查看引用來源

咁妳幾時出返個沙灘大戰post ar?
出個啦.............................

今日出去搵bb個陣隻拖鞋爛左...~即刻買返對頂住著
bb見到我咁笑我傻仔 =(
佢真係好大食買完3條kinder又去m記買個包 = =~

bb上到我屋企之後~
我隻手開始搓佢兩袋33c大波...初時佢都唔係太理我
點知佢自動走左入我間房~送羊入虎口點會咁易比佢走 :smile_34:
除左衫之後見到佢今日戴左個紅色brabra同undie~
上左我張床鍚佢波仔...~佢對波真係好好啜....除左佢under就好快扯到恆
諗都無諗就男上插左入去...佢今次無咁水但係見到bb好enjoy個樣就開心啦
今次好快就內射左....bb嬲左我...我又係衰既套都唔拎
之後攬返住bb tum返佢....

見佢好似餘興未了...~就用兩隻手指幫下佢..~
每次用手bb都好似中左降咁...叫到欲仙欲死
初時問佢我用手幫佢high唔high...但一入左去d水係咁標出黎~
好用力捉住我隻手仔~係到叫唔好~
點會咁易放過佢~緊係加多幾錢肉緊咁用手插落去~
收尾bb報答我...食粒eclipse後幫我含...~
今次正好多~又多口水又涼浸浸
可惜今日岩岩回勇出唔到第二次了
完事後bb攬實我~bb怕醜個樣真係好得意
我地兩條肉虫攬住黎訓左陣 :smile_13:

今次無戴套咁曳曳~第一時間緊係幫佢買左事後先啦~
不過岩岩先至發現佢就黎m~又問過個fd意見
應該唔洗食~不過都係買定穩陣d
買完之後兩個bb咁好sweet係mk行街~
係到睇下狗仔~不時壓我隻手落佢對波到~
落左信和係間AV鋪門口係到睇cover :smile_13:
bb好曳曳~靜靜地無乜人個陣到摷下我~:smile_44:我緊係還以顏色繼續玩佢袋大米啦~~:smile_30:
送bb去搭車...臨走前我地攬左攬就say byebye
如果bb淨係對我一個好你話幾好呢

BB, I WISH I COULD BE YOUR ONLY ONE...

引用:
原帖由 kissmylover 於 2009-3-19 11:45 PM 發表 查看引用來源
今日出去搵bb個陣隻拖鞋爛左...~即刻買返對頂住著
bb見到我咁笑我傻仔 =(
佢真係好大食買完3條kinder又去m記買個包 = =~

bb上到我屋企之後~
我隻手開始搓佢兩袋33c大波...初時佢都唔係太理我
點知佢自動走左入 ...
:smile_35::smile_35:內射... 事后都吾好ga

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-19 11:56 PM 發表 查看引用來源
:smile_35::smile_35:內射... 事后都吾好ga
緊係啦...今次四個月第四次食...

CHING 你真係愛上左佢 !?

........................

[quote]原帖由 kissmylover 於 2009-3-18 10:48 PM 發表
前排識左個SL~我叫佢做BB啦~
條衰妹不時sd d sexy相比我睇~搞到我不時都興恰恰
琴日終於同bb仔去溫書~
第一次見到佢基本上無乜大感覺~係唯獨是佢對波仔令到我幾吸引
應該都有32-33c~ 去到starbucks溫書個陣都覺有 ... [/quote

Wan chai 那裡?

引用:
原帖由 kissmylover 於 2009-3-20 12:08 AM 發表 查看引用來源

緊係啦...今次四個月第四次食...
第4次?!唔洗生都得架喇wo:smile_19:

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-3-20 05:59 PM 發表 查看引用來源

第4次?!唔洗生都得架喇wo:smile_19:
食咁多事後冇益架...若然係咁點解唔之前打針做預防呢:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆